vko.11 // 23.3.2019

​IFK Mariehamnille tappio Örebrossa viime hetken maalilla

IFK Mariehamn sai hyvän harjoitusottelun alle lauantaina, kun vastassa Behrn Arenalla oli Allsvenskanin Örebro SK. Isännät voittivat ottelun viime hetken maalilla 1-0.

ÖSK hallitsi ottelun alkua, mutta avausjakson edetessä IFK pääsi peliin paremmin mukaan ja oli lähellä johtomaaliakin, mutta tauolle mentiin 0-0-lukemissa.

Toinen jakso kulki ensimmäisen malliin. ÖSK hallitsi alkua, mutta IFK pysyi tiiviinä ja pystyi jakson loppua kohden luomaan useammankin maalipaikan. Viimeinen sana oli kuitenkin isännillä, kun Kevin Wright iski ottelun ainoan osuman varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

IFK:n kausi jatkuu viikon kuluttua sunnuntaina Suomen Cupin puolivälieräottelulla FC Lahtea vastaan.

Lähde: Ålands Radio