FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 20.3.2019

​Petteri Forsell iloinen KPV:n paluusta Veikkausliigaan: "Voi olla hyvä ensimmäinen kausi"

​Petteri Forsell iloinen KPV:n paluusta Veikkausliigaan: "Voi olla hyvä ensimmäinen kausi"

Petteri Forsell ei ole ainakaan vielä palaamassa kasvattiseuransa KPV:n paitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien mukana Italiassa oleva Petteri Forsell uskoo kasvattiseuransa KPV:n olevan iskukykyinen alkavalla Veikkausliigakaudella.

Kokkolalainen KPV kaatoi syksyllä Veikkausliigakarsinnassa TPS:n ja varmisti paluunsa Veikkausliigaan lähes 30 vuoden tauon jälkeen.

Suomen A-maajoukkueen pelaajaryhmään kuuluva Petteri Forsell pitää kasvattiseuransa nousua isona asiana, joka ei ole vielä ehtinyt iskostua hänen mieleensä. 28 vuoden jälkeen Kokkolassa pelataan jälleen pääsarjatason jalkapalloa.

- Ei sitä oikein tajunnut, ja minusta tuntuu etten vieläkään oikein tajua, että siellä pelataan (Veikkausliigaa). Se on aina ollut sellaista, että siellä pelataan Ykköstä tai Kakkosta. Luulen, että sitten kun alkaa katsomaan Veikkausliigapelejä, niin vasta tajuan sen, parhaillaan Huuhkajien kanssa lauantain EM-karsinta-avaukseen Italiaa vastaan Udinessa valmistautuva Forsell sanoi keskiviikkona Huuhkajien Facebook-livessä.

- Tietenkin se on hieno asia siellä taustahenkilöille, jotka ovat laittaneet rahaa ja aikaa sinne. He saavat nyt palkinnon siitä ja pääsevät nauttimaan siitä mikä on ollut heidän tavoitteensa.

Forsell uskoo KPV:n olevan alkavalla kaudella iskukykyinen nousijan asemasta huolimatta.

- Toivotaan, että he pärjäävät hyvin. Sinne on tehty kyllä hyviä hankintoja ja muutama avainpelaaja on pysynyt. Luulen, että se voi olla ihan hyvä ensimmäinen kausi.

Tällä hetkellä Forsell edustaa Puolan liigassa pelaavaa Miedz Legnicaa. Onko tavoitteena tai haaveena palata KPV:n riveihin sitten, kun peliura ulkomaan kenttien osalta on päättynyt?

- Tuota on kysytty paljon, mutta en ole oikein osannut vastata siihen. Tiedän, että siellä olisi paljon ihmisiä jotka haluaisivat sen nähdä, että pääsisivät katsomaan pelejäni joka viikko. Nyt he joutuvat matkustamaan tänne Italiaan, Puolaan ja joka paikkaan. Olisi heille paljon kivempaa, että he voisivat vaan tulla Keskuskentälle katsomaan pelejäni, Forsell vastasi jatkaen:

- Nyt taitaa olla vielä pari vuotta sopimusta jäljellä, eli se (paluu) ei ole vielä ajankohtainen, hän sanoi tyynenä.

Lähde: Huuhkajien Facebook
Lisää uutisia