AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 19.3.2019

Fixus on Veikkausliigan uusi yhteistyökumppani

Fixus on Veikkausliigan uusi yhteistyökumppani

Fixuksen markkinointi- ja ketjupäällikkö Tuomo Koukkari, Fixuksen toimitusjohtaja Markus Lyyrtö, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa ja Veikkausliigan markkinointijohtaja Ville-Mikko Korkka ovat tyytyväisiä uuteen yhteistyösopimukseen.

Veikkausliiga on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Suomen johtavan autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixuksen kanssa.

Veikkausliiga saa tulevalla kaudella yhteistyökumppanikseen Fixuksen, joka on Suomen kattavin autovaraosia ja lisävarusteita sekä huoltopalveluita tarjoava ketju.

Veikkausliigan markkinointijohtaja Ville-Mikko Korkka näkee Veikkausliigan ja Fixuksen yhteistyökumppanuuden olevan erinomainen kokonaisuus molemmille osapuolille.

– Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme monipuolisen yhteistyön toimialansa johtavan brändin kanssa. Yhteistyö Fixuksen kokoisen yrityksen kanssa väkevöittää entisestään Veikkausliigan profiilia merkittävien ja valtakunnallisten brändien yhteistyökumppanina, Korkka tiivistää.

Koivunen Oy:n toimitusjohtaja Markus Lyyrtö on Fixuksen puolesta innoissaan yhteistyökumppanuudesta Veikkausliigan kanssa.

– Yhteistyö Veikkausliigan kanssa luo meille mahdollisuuksia muun muassa Fixus-ketjun tunnettuuden kasvattamiseen ja ketjun kattavuuden esiin tuomiseen, onhan jalkapallo lisenssipelaajien määrällä mitattuna Suomen suosituin laji ja myös liigaverkosto kattaa koko Suomen – aivan kuten Fixus-ketjun palveluverkosto, Lyyrtö kommentoi.


Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosia, lisävarusteita ja huoltopalveluja tarjoava ketju. Fixus-liike ja -korjaamo on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta.

Lisää uutisia