FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2019

​"Pelasimme yksinkertaisesti paremmin" - Riveiro tyytyväinen jatkopaikkaan

​"Pelasimme yksinkertaisesti paremmin" - Riveiro tyytyväinen jatkopaikkaan

Jose Riveiro piti jatkopaikkaa ansaittuna. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti lauantaina Suomen Cupin ottelussa vieraskentällä oululaisen Herculeksen 0-2 (0-1).

Interin päävalmentaja Jose Riveiro näki lopputuloksen ansaittuna. Herculeksen puolustaja Samuli Höltän toinen keltainen kortti avausjakson lopulla vielä tasoitti Interin tietä voittoon.

- Mielestäni pelasimme hyvän ensimmäisen jakson. Olimme hyvin keskittyneitä, kärsivällisiä ja lopulta vastustaja väsyi. Pystyimme tämän jälkeen pitämään palloa lähellä vastustajan maalia, minkä seurauksena loimme maalitilanteita, mutta vain yksi näistä meni sisään, Riveiro mietti.

- Pääsimme toiselle puoliajalle ylivoimalla ja se muutti luonnollisesti pelin kulkua. En sanoa, että lopetimme pelaamisen, mutta ihan samalla tasolla pelaaminen ei enää ollut. Pelin taso ailahteli liikaa, minkä seurauksena päästimme heidät muutaman kerran vastahyökkäyksiin, mistä he saivatkin luotua omia tilanteita.

Kokonaisuutena Inter kuitenkin hallitsi ottelua selvästi ja lukemat olivat vähintäänkin pelitapahtumien mukaiset.

- Pelasimme yksinkertaisesti paremmin kuin meidän vastustajamme. Tasoero kentällä näkyi ja se toi meille tuloksen, jonka halusimme, Riveiro sanoi.

- Tämä oli meille iso asia, sitä ei käy kieltäminen. Seuraava vastustaja arvotaan tiistaina. Sen jälkeen alamme keskittyä siihen peliin.

Lisää uutisia