FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 16.3.2019

​Ilves hyvistä lähtökohdista cupin neljännesvälierään

​Ilves hyvistä lähtökohdista cupin neljännesvälierään

Kuva: Juha Tamminen

Ilves kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierässä lauantaina Ykkösessä pelaavan FC KTP:n.

Ilves selvisi neljännesvälieriin voittamalla oman alkulohkonsa. Viidestä ottelustaan Ilves voitti neljä ja pelasi yhden ottelun tasan. FC KTP puolestaan sijoittui omassa alkulohkossaan toiseksi. Neljästä lohkovaiheen ottelusta FC KTP:n saldo oli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Ilves pääsee lähtemään otteluun melko hyvistä lähtökohdista, sillä loukkaantumisten vuoksi kokoonpanosta puuttuvat ainoastaan Aleksi Tarvonen, Samuel Afum ja Tiemoko Fofana. Fofana on jo harjoittelut viime viikosta lähtien täysipainoisesti joukkueen mukana, mutta mies ei ole vielä siinä kunnossa, että olisi aika osallistua otteluun. Tarvonen ja Afum ovat molemmat jo hyvin lähellä täyttä pelikuntoa, mutta lauantainen ottelu jää kaksikolta vielä väliin.

FC KTP – Ilves lauantaina Arto Tolsa Areenalla klo 15.00.

Kaikkia Suomen Cupin otteluita voi katsoa suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia