AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 16.3.2019

"Aika riittää meille hyvin" - KuPS aloittaa valmistautumiskauden loppusuoran HJK:ta vastaan

"Aika riittää meille hyvin" - KuPS aloittaa valmistautumiskauden loppusuoran HJK:ta vastaan

"Honsu" odottaa harjoiteltujen asioiden näkyvän lauantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelikausi 2019 alkaa kahden viikon kuluttua. KuPS kohtaa maaliskuun harjoituspeleissään HJK:n, SJK:n ja AC Kajaanin saadakseen alle hyvää valmistautumista liiga-avausta varten.

Kevään loppusuora on menossa ja nyt haetaan hyvää virettä sarja-avaukseen. Lauantaina KuPS kohtaa Telia 5G Areenalla Helsingissä HJK:n.

- Viimeisiä juttuja me nyt treenaamme. Hyvin me olemme menneet ulkona Turkin-leirin jälkeen ja peli kulkee paremmin nopealla kentällä. Meillä on ollut hyvä virinä päällä viimeiset kaksi viikkoa ja jäljelläoleva aika riittää meille hyvin. Me ehdimme saada pienet loukkaantumistapauksetkin mukaan parahiksi sarja-avaukseen mennessä, päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Nimekkään HJK:n kohtaaminen on aina hyvä tasomittari kuopiolaisille.

- Me halusimme saada laadukkaita vastustajia tähän harjoituskauden loppuun. Me olemme harjoitelleet hyvin kaksi viikkoa, erityisesti puolustuspeliä. Toivottavasti hommat näkyvät lauantain pelissä. Tärkeintä on, että me pääsemme pelituntumaan mukaan.

- Aina on kiva mennä pelaamaan HJK:ta vastaan, sillä he pyrkivät pelaamaan hyvää futista. HJK on hyvä haaste meille ja on kiva päästä ulos pelaamaan oikeata jalkapalloa hallicupin jälkeen, Honkavaara toteaa.

Puolustaja Babacar Diallo, keskikenttäpelaaja Issa Thiaw ja hyökkääjä Lucas Rangel ovat KuPS:lta sivussa HJK-pelistä.

Ottelu lauantaina alkaa kello 17.30 ja se pelataan poikkeuksellisesti suljettujen ovien takana. Ottelua voi seurata kuitenkin suorana lähetyksenä HJK TV:stä.

Lisää uutisia