FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 13.3.2019

KPV vahvistaa laituriosastoaan - Gussev ja Hanslian sopimuksiin

KPV vahvistaa laituriosastoaan - Gussev ja Hanslian sopimuksiin

Kuva: Juha Tamminen

KPV on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta, joiden myötä joukkueen laitapelaaminen saa aimo annoksen vahvistusta. Uudet nimet Vihreässä ovat Maksim Gussev ja Benno Hanslian.

Virolainen laitapelaaja Maksim Gussev liittyy KPV:n joukkueeseen Viron pääsarjan FC Florasta. Nopea ja työteliäs laituri vakuutti KPV:n valmennuksen testijaksollaan, ja mies jatkaa Vihreässä kauden mittaisella lainasopimuksella.

24-vuotias Gussev on kaksinkertainen Viron mestari ja miehen tilillä on myös 9 Viron A-maaottelua sekä useita juniorimaaotteluita. Tallinnalainen Gussev on edustanut Viron Premium Liigan FC Floraa viimeiset kuusi kautta ja 166 ottelua, tehoilla 38 maalia ja 26 maalisyöttöä.

Maksim Gussev siirtyy siis Vihreisiin kauden 2019 mittaisella lainasopimuksella ja edustusoikeuspapereiden pitäisi ennättää valmiiksi jo tulevan perjantain Suomen Cupin otteluun.

- Olen erittäin tyytyväinen että olen nyt KPV:n pelaaja. Erinomainen joukkue, pelaajat, valmennus ja kannattajat, joiden eteen tulen tekemään kaikkeni että menestymme Veikkausliigassa, virolaislaituri kommentoi tuoretta lainasopimustaan.

- Pelaajana pidän pallollisena pelaamisesta ja puolustajien haastamisesta sekä pyrin luomaan maalipaikkoja joukkuetovereilleni, Gussev avaa pelityyliään.

Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja Benno Hanslian puolestaan siirtyy KPV:n paitaan Jyväskylän JJK:sta. Hanslian on pelannut urallaan 29 Veikkausliigan ottelua sekä 65 Ykkösen ottelua ja niissä tilille on kertynyt 9 maalia.

25-vuotias laituri on pahojen vammojen vuoksi missannut kaksi edellistä kautta lähes kokonaan ja mies lähtee rakentamaan paluuta liigatasolle yhdessä KPV:n kanssa. Benno Hanslian liittyy KPV:n paitaan kauden mittaisella sopimuksella ja laituri on pelikelpoinen perjantain Suomen Cupissa.

- Todella onnellinen sopimuksesta ja mahdollisuudesta jonka KPV on minulle antanut. Näin parin tuskaisen vuoden jälkeen näkyy vähän valoa taas tunnelin päässä. Kova työ on tuonut nyt tänne asti. Tiedostan kuitenkin että vielä on vähän matkaa siihen peli ja huippu kuntoon missä haluan olla. Maltilla ja työnteolla sitä kohti, Hanslian toteaa takanapäin olevista haastavista vuosista.

- Olen koko urani pelannut Jyväskylässä joten maisemanvaihdos luonnollisesti tekee hyvää. Ammattimainen työympäristö ja staffi joka puskee pelaajia eteenpäin, joten hyvä paikka kehittyä. Olen laitapelaaja joka elää 1vs1 tilanteista ja jolta löytyy kohtuullinen vasen jalka, Benno taustoittaa siirtoa ja ominaisuuksiaan pelaajana.

Lähde: KPV:n tiedote
Lisää uutisia