FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2019

​IFK Mariehamn Ab järjestämässä osakeannin – 25 000 uutta osaketta tarjolle

​IFK Mariehamn Ab järjestämässä osakeannin – 25 000 uutta osaketta tarjolle

IFK Mariehamn Ab:n hallitus päätti perjantaisessa kokouksessaan esittää yhtiökokoukselle osakeannin järjestämistä.

Ehdotuksen mukaan yhtiökokous 26.3. antaisi hallitukselle valtuutuksen järjestää osakeanti yhdessä tai useammassa vaiheessa ja annissa osakkeita voitaisiin merkitä korkeintaan 25 000 kappaletta 50 euron kappalehintaan.

IFK Mariehamn Ab:n hallituksen puheenjohtaja Dan Mikkola toteaa annin taustalla olevan taloudelliset haasteet, mutta toteaa samalla, että mistään kriisistä ei ole kyse.

- Ei, pystymme viemään kauden 2019 läpi joka tapauksessa, vaikka emme onnistuisi saamaan eurocup-paikkaa. Sen sijaan on valitettavasti realiteetti, että ilman europelejä tai isompaa pelaajamyyntiä meillä ei ole kaudella 2020 varaa samanlaiseen pelaajaryhmään kuin kaudella 2019, Mikkola kirjoittaa.

Mikkola painottaa, että osakeannin taustalla on sen varmistaminen, että IFK Mariehamn pystyy pitkällä tähtäimelläkin kokoamaan kilpailukykyisen joukkueen ja sen myötä varmistaa pelaamisensa Veikkausliigassa.

Lisää uutisia