FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2019

​HIFK:lle maaliskuulle kolme tärkeää harjoitusottelua: "Parantaa kemiaa ja yhteispeliä"

​HIFK:lle maaliskuulle kolme tärkeää harjoitusottelua: "Parantaa kemiaa ja yhteispeliä"

Kuva: Juha Tamminen

Ennen kauden ensimmäistä otteluaan Veikkausliigassa HIFK pelaa kolme harjoitusottelua, joissa vastustajiksi tulevat Paide, KTP ja MyPa.

Ensin on vuorossa vierasmatka eteläiseen naapurimaahamme Viroon, kun HIFK pelaa Paidea vastaan virolaisen kansallisareenan A Le Coq Arenan vieressä sijaitsevalla tekonurmella. Ottelu siirretään sisätiloihin mikäli sääolosuhteet niin vaativat. Paide-HIFK -ottelu pelataan perjantaina 22. maaliskuuta klo 14.30.

Maaliskuun lopussa HIFK osallistuu MyPa-turnaukseen, joka järjestetään Anjalankoskella 30-31.3. Siellä kohdataan KTP lauantaina sekä MyPa sunnuntaina.

– Näiden harjoitusotteluiden tavoitteena on parantaa joukkueen kemiaa ja yhteispeliä. Meillä on monta uutta pelaajaa joukkueessa ja omien sisäisten harjoitusotteluiden lisäksi tulemme pelaamaan muita joukkueita vastaan. Tämän vuoksi on hyvä, että pääsemme pelaamaan Paidea vastaan sekä osallistumaan MyPa-turnaukseen, sanoo urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia