FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 10.3.2019

Nuoret vakuuttivat SJK:n - ​Strengille ja Håkansille ammattilaissopimukset

Nuoret vakuuttivat SJK:n - ​Strengille ja Håkansille ammattilaissopimukset

Daniel Håkans ja Jere Streng ovat esiintyneet vahvasti. (Kuva: SJK)

SJK on muuttanut Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin aiemmin solmimat juniorisopimukset täysammattilaissopimuksiksi.

Alun perin molemmat tulivat SJK Akatemiaan, mutta talven aikana VIFK-kasvattien esitykset noteerattiin, ja he nousivat mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Molemmat saivat peliaikaa Suomen Cupissa ja esitykset olivat sen verran mallikkaita, että molemmat jatkavat nyt edustusjoukkueen mukana.

- Kun tulin tänne, oli tavoitteena päästä mahdollisimman nopeasti edustuksen kanssa harjoittelemaan ja mukaan edustusjoukkueeseen. Nyt se on sitten näin. Nyt tehdään kovaa työtä, ja toivon, että pääsisin myös mahdollisimman paljon pelaamaan, sanoo laitapelaaja Daniel Håkans.

- Kyllä tässä todella tyytyväinen on. Se oli alun perinkin omana tavoitteena, että pääsisin edustuksen kanssa treenaamaan ja nyt se on toteutunut. Nyt haluan vielä vain enemmän pelejä ja lisää maaleja, sanoo hyökkääjä Jeremiah Streng.

- Se oli hieno hetki, kun pääsin kertomaan pojille, että he saavat harppauksen eteenpäin edustusjoukkueeseen. Olen myös erittäin innoissani siitä, että he ovat nyt sitoutuneet SJK:hon pitkäjänteisesti seuraaviksi viideksi kaudeksi, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

17-vuotias ja 186-senttinen Jere Streng pelasi Suomen Cupissa kaikissa viidessä ottelussa ja teki niissä kolme maalia sekä syötti yhden. Maalimäärällään hän oli Suomen Cupin Veikkausliigalohkojen maalipörssin kärjessä. Lisäksi hän teki kaksi maalia Jaroa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Streng valittiin juuri Suomen U18-maajoukkueeseen, joka kohtaa Montenegron tuplamaaottelussa maaliskuun puolivälissä.

18-vuotias Daniel Häkans pelasi Suomen Cupissa neljässä ottelussa ja osoitti niissä olevansa erittäin vaikea pideltävä liigapakeille. Hän harhautteli pelaajia, ja jakoi syöttöjä omille hyökkäyspäässä. Hän voi pelata kumpaa laitaa tahansa, tai keskellä hyökkääjän alapuolella. Myös Håkans on pelannut urallaan Suomen poikamaajoukkueissa.

SJK kohtaa ensi perjantaina 15.3. klo 14:00 Turussa harjoitusottelussa TPS:n. Veikkausliiga alkaa SJK:n osalta 6.4. SJK - HIFK -ottelulla.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.08 // 27.2.2020
Lisää uutisia