FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.09 // 10.3.2019

​IFK Mariehamn tasapeliin Turkissa – "hyvä ottelu meille"

​IFK Mariehamn tasapeliin Turkissa – "hyvä ottelu meille"

Robin Sid pamautti pilkulta tasoituksen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja ukrainalainen Rukh Vynnyky pelasivat sunnuntaina Turkissa 1-1-tasapelin harjoitusottelussa.

Hiukan hermostuneen alun jälkeen IFK pääsi otteluun paremmin sisälle, mutta avausmaalin 40. minuutilla teki kuitenkin vastustaja ja 0-1 olivat myös taukolukemat.

IFK tuli tasoihin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Aristote Mboma revittiin nurin rangaistusalueella ja Robin Sid ei erehtynyt rangaistuspilkulta. 1-1 jäi myös ottelun loppunumeroiksi.

- Vastustaja makasi hyvin alhaalla tiiviinä 4-5-1-muodostelmassa. Saimme paljon aikaa pallon kanssa ja saimme harjoiteltua pelinrakentelua, IFK:n päävalmentaja Peter Lundberg kuvaili.

- Olisimme voineet tehdä asioita vähän nopeammin ja vähän laadukkaammin. Hallitsimme kuitenkin ottelua aika selvästi ja saimme maalin sitten lopussa, mutta meidän olisi pitänyt käyttää paikkamme vähän tehokkaammin. Vastustajakin oli välillä vaarallinen, vaikka heidän maalinsa tuli vähän sellaisesta tilanteesta, josta ei pitänyt vaaraa olla. 1-1 oli varmaan kuitenkin aika oikea tulos.

Kaikkineen "Lundikselle" jäi ottelusta hyvä maku. Harjoiteltujen asioiden läpi käyminen ottelutilanteessa on aina arvokasta ja Rukh tarjosi lisäksi hyvän vastuksen.

- Tämä oli joka tapauksessa hyvä ottelu meille. Moni pelaaja sai tärkeitä minuutteja ja leiri kaikkineen on ollut erittäin hyvä.

Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia