FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.09 // 9.3.2019

HIFK sopimukseen brassihyökkääjän kanssa - ”Erittäin sopiva valinta meille”

HIFK sopimukseen brassihyökkääjän kanssa - ”Erittäin sopiva valinta meille”

HIFK on tehnyt sopimuksen brasilialaisen Erikson Carlos Batista dos Santosin kanssa.

24-vuotias Erikson Carlos Batista dos Santos on kotoisin Betimista, joka sijaitsee Belo Horizonten läheisyydessä. Viimeksi hän on pelannut japanilaisessa SC Sagamiharassa (yhdessä HIFK:n Torón kanssa), lainalla brasilialaisesta Rio Branco FC:stä.

– Tuntuu hyvältä olla täällä Suomessa ja varsinkin näin hienossa seurassa kuin IFK:ssa, Batista dos Santos kommentoi.

Batista dos Santosin tutuin pelipaikka on keskushyökkääjänä, mutta hän pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla. Nopeudellaan ja erityisesti hänen taidollaan yksi-vastaan-yksi -tilanteissa hän on erittäin vaarallinen hyökkäyspäässä.

– Joukkueenjohto halusi hyökkääjän joka on hyvä niin ylöspäin kuin alaspäinkin. Batista dos Santos on pelaaja joka tarvittaessa myös osaa puolustaa hyvin ja tekee töitä kentän molemmissa päissä. Kun hän vielä tämän lisäksi osaa pelata kolmella eri pelipaikalla, koimme, että Erikson Carlos oli erittäin sopiva valinta meille, urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo.

Batista dos Santos haluaa ottaa ison roolin tulevan kauden joukkueessa ja auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa.

– Olen nopea pelaaja joka on hyvä pallon kanssa. Uskon, että tämä tulee auttamaan joukkuetta. Tavoitteeni on auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa, jotta meillä kaikilla on onnistunut kausi.

Lisää uutisia