FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 8.3.2019

STARK Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

STARK Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Veikkausliiga on solminut yhteistyösopimuksen rakennustarvikeketju Starkin kanssa.

Rakennustarvikkeisiin erikoistunut ketju Stark on Veikkausliigan uusi yhteistyökumppani. Yhteistyösopimuksen myötä Stark näkyy ja kuuluu Veikkausliigassa 2019.

– Veikkausliigassa on uusi sarjajärjestelmä ja Stark on johtava suomalainen rakennustarvikeketju. Meitä yhdistää sama intohimo rakentamiseen ja uuden luomiseen, kommentoi Veikkausliigan markkinointijohtaja Ville-Mikko Korkka.

– Olen tyytyväinen tästä kumppanuudesta suomalaisen huippujalkapallon parissa, toteaa toimitusjohtaja Harri Päiväniemi.

– Näen, että valitsimme laadukkaan kumppanuuden, johon brändimme on ilo liittää. Tämän yhteistyön avulla saavutamme tärkeän kohdeyleisömme ja lisää näkyvyyttä. Stark tekee tänä vuonna Veikkausliigan kanssa aktiivista yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu verkossa, ottelutapahtumissa ja myös niiden ulkopuolella, esimerkiksi laadukkaissa asiakastilaisuuksissa. Lähdemme nyt yhdessä rakentamaan yhteistyön yksityiskohtia, Päiväniemi kertoo.

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon korkein sarjataso, ja Stark edustaa toimialansa selkeää huippuosaamista. Uudesta yhteistyöstä rakentuu monitasoinen ja kattava kokonaisuus huhtikuun alussa käynnistyvälle kaudelle.


Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.

Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group -konserniin.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia