AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 8.3.2019

Sorsa lentää Eurooppaan – rakastettu Rakkaudesta lajiin -sarja sai jatkoa

Sorsa lentää Eurooppaan – rakastettu Rakkaudesta lajiin -sarja sai jatkoa

AC Milanissa pelaava Nora Heroum on yksi Sorsan tapaamista jalkapalloilijoista. (Kuva: Vanja Drevitski)

Rakkaudesta lajiin jatkuu Euroopan kentillä.

Veikkauksen tuottaman Rakkaudesta lajiin -dokumenttisarjan toinen kausi seuraa Sebastian Sorsan johdolla suomalaisten jalkapalloammattilaisten elämää Euroopassa. 8-osaisen sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan 8.3.2019 ja siitä lähtien jaksot ilmestyvät joka viikon perjantai osoitteessa veikkaus.fi/rakkaudesta-lajiin. Jaksot nähdään myös JIM-kanavalla huhtikuun alusta lähtien.

– Sarjan missio on kertoa tarinaa siitä, kuinka intohimo on johdattanut suomalaisia urheilijoita heidän elämässään mitä erilaisimpiin paikkoihin, kertoo oman mittavan pelaajauransa syksyllä 2017 lopettanut viisinkertainen Veikkausliiga-mestari Sebastian Sorsa.

Hän kiittelee, että on ollut äärimmäisen mielenkiintoista päästä kurkistamaan ammattilaisten arkeen ja kulissien taakse.

– Tapaamani tähdet ovat kaikki omalla tavallaan kiinnostavia persoonia. Heillä on kuitenkin eräs vahvasti yhdistävä tekijä, jonka sain tuntea konkreettisesti nahoissani: kilpailuvietti. Sain kokea sen erilaisissa mittelöissä, joihin minut vieraana haastettiin ja sen sanon, että ulkomailla pelaavat ovat siellä syystä, kertoo viisinkertainen Veikkausliiga-mestari Sorsa.


Sarja alkoi Veikkausliigasta

Rakkaudesta lajiin-sarjan ensimmäisen kausi nähtiin kesällä 2018. Tuolloin Sorsa kiersi Veikkausliigaseurojen testeissä try-outeilla ja tutui seurojen paikallisiin erikoisuuksiin. Sarjan uudella kaudella mennään Eurooppaan ja tavataan iso joukko mielenkiintoisia Huuhkaja- ja Helmaripelaajia. Mukana ovat muun muassa hurjassa maalivireessä dominoiva Teemu Pukki sekä italialaisen jalkapallon jättiläisissä pelaavat AC Milanin Nora Heroum ja Juventuksen Tuija Hyyrynen.

Ensimmäisessä jaksossa Sebastian Sorsa laittaa grillin kuumaksi Saksassa Bayer Leverkusenissa Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon vieraana. Miksi Pohjanpalo päätti jäädä Leverkuseniin ja miten lääketehtaan seurassa kuntoudutaan vakavasta loukkaantumisesta? Entä kumman takapuolta kuumottaa Sorsan ja Hradeckyn välisen pilkkukisan jälkeen? Kaikki näihin vastaus löytyy ensimmäisestä jaksosta, joka löytyy tämän linkin kautta.

vko.03 // 21.1.2022
Lisää uutisia