FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.09 // 5.3.2019

​Cupista tippunut HJK saamassa pelijuonesta kiinni: "Jätkät alkaa pikkuhiljaa hiffaamaan"

​Cupista tippunut HJK saamassa pelijuonesta kiinni: "Jätkät alkaa pikkuhiljaa hiffaamaan"

Kuva: Juha Tamminen

HJK on voittanut Suomen Cupin 13 kertaa. Klubi on viimeksi jäänyt Suomen Cupin 16 parhaan ulkopuolelle vuonna 2005.

HJK:n viime kauden Veikkausliigan mestaruuden voittanut joukkue on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta, eikä peli ole ollut vielä talvella uomissaan.

- Joukkueessa on paljon uusia pelaajia ja taustaa. Pelitapakin on uusi, tämä vaatii toki paljon työtä kentällä sekä palavereissa, mutta uskon että tämä joukkue pystyy toteuttamaan tämän kaiken erinomaisesti. Ollaan treenattu todella kovaa ja hyvin ja jätkät alkaa pikkuhiljaa hiffaamaan toisiaan paremmin ja paremmin. Tärkein asia kuitenkin on, että joukkueen sisällä on positiivinen ja kilpailuhenkinen tunnelma ja tämä on tärkeä asia tulevia pelejä ja kautta ajatellen, toteaa HJK:n Nikolai Alho.

Lähes koko uransa HJK:ta edustanut Alho on innoissaan roolistaan kapteenistossa.

– Yhtenä kapteenina toimiminen tässä seurassa on itselleni kunnia-asia. Olen luonteeltani positiivinen ja kunnianhimoinen, joka haluaa voittaa aina. Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta päivittäisessä arjessa kentällä sekä sen ulkopuolella, iloitsee juuri jatkosopimuksen Klubin kanssa tehnyt Alho.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia