FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.08 // 28.2.2019

RoPS:n Lingman ei kierrellyt - ”Aika penkin alle meni”

RoPS:n Lingman ei kierrellyt - ”Aika penkin alle meni”

Kuva: Juha Tamminen

RoPS kärsi torstaina Suomen Cupin ottelussa 0-2-tappion KPV:lle. Keskikentän keskellä pelannut Lucas Lingman ei säästellyt sanoissaan tappiota ruotiessaan.

KPV siirtyi johtoon Kajaanissa pelatussa ottelussa ensimmäisen puoliajan lisäajalla, kun Enoch Banza onnistui iskemään maalinteossa. Toisella puoliajalla kokkolalaisista osui Harri Heiermann.

- Aika penkin alle meni, en osaa sanoa mikä tänään oikein mätti. Emme vaan onnistuneet, oli aika aneemista. Duunia vaan, sunnuntaina on jo peli. Tämä pitää unohtaa, Lingman manasi.

- Talvella keskitytään omaan peliin, ei niinkään vastustajaan. Tänään ei päästy keskeltä, rakentaminen ei onnistunut. Ajoittain joo, mutta pitäisi olla todella paljon parempaa.

RoPS päättää cupin lohkovaiheen sunnuntaina KuPS:ia vastaan ja samalla panoksena on jatkopaikka. Lingmanin mukaan tuolloin tarvitaan lisää asennetta ja taistelua.

- Tänään hävisimme liikaa tilanteita ja päästimme turhia maaleja. Me osaamme pelata, olemme näyttäneet sen tänä vuonna. Saamme paikkoja ja osaamme rakentaa.

KPV varmisti torstain voitolla cupin jatkopaikan. RoPS:lle riittää sunnuntain KuPS-ottelusta tasapeli jatkopaikkaan, mutta KuPS nousisi voitolla RoPS:n ohi neljänneksi. Veikkausliigan B-lohkon kaksi muuta jatkoonmenijää ovat Ilves ja VPS.

Lähde: IS TV
Lisää uutisia