AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 27.2.2019

"Viimeisimmän mittauksen mukaan Suomen toiseksi paras" - KPV ei odota helppoa RoPS-ottelua

"Viimeisimmän mittauksen mukaan Suomen toiseksi paras" - KPV ei odota helppoa RoPS-ottelua

"Jamo" tietää RoPS:n vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Jatkopaikka on KPV:n omissa käsissä torstaina Kajaanissa pelattavassa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan kokkolalaisten viimeisessä ottelussa.

Isäntäjoukkuueena toimiva Rovaniemen Palloseura ei saanut poikkeuslupaa pienikokoiseen Ounashalliin, joten ottelu jouduttiin siirtämään Kajaaniin. Sinipaidat leireilevät loppuviikon Kajaanissa ja kohtaavat KPV:n lisäksi sunnuntaina lohkon päättävässä ottelussa KuPS.

RoPS on hyvissä asemissa jatkopaikan suhteen, voitto jommasta kummasta jäljellä olevasta ottelusta veisi rovaniemeläiset cupin jatkopeleihin.

KPV taisteli tasapelin viime viikolla Seinäjoelta ja cupin jatkopaikka on siis omissa käsissä. Tasapelikin varmistaa jatkopaikan, mutta Vihreä lähtee ilman muuta hakemaan voittoa ja kovaa päänahkaa mitalijoukkueelta. Poissaolot ovat samat kuin SJK ottelussa, eli pitkäaikaispotilaat Timo Rauhala ja Patrick Poutiainen ovat vielä sivussa, molemmat ovat jo mukana palloharjoituksissa. Myös Santeri Mäkinen ja Noa Lehtonen ovat vielä vammojen vuoksi sivussa kokoonpanosta.

Vihreä on hionut harjoituskentällä pelin osa-alueita jälleen tarkempaan muottiin.

- Pyrimme korjaamaan pelin ongelmakohtia ja parantamaan taas tiettyjen osa-alueiden pelaamista. Viimeisimmän mittauksen mukaan Suomen toiseksi kovin joukkue on vastassa, joten helppoa peli ei tule olemaan, KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen pohjustaa ottelua.

- Taas uusi halli ja alusta mihin tottua. Vierasottelut ovat meillä vahvana teemana koko kevään, nyt on kaksi vierasderbyä alla missä on pärjätty asiallsesti. Pitää jatkaa samaan malliin torstaina RoPS:aa vastaan, Korhonen päättää.

Suomen Cupin ottelu RoPS-KPV pelataan torstaina 28.2. klo 18.30 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia