AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 23.2.2019

Vuorinen tyytyväisenä: "Erilaiset pelit ovat tehneet meistä parempia"

Vuorinen tyytyväisenä: "Erilaiset pelit ovat tehneet meistä parempia"

Cup on tarjonnut Vepsun valmennuksellekin paljon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen on tyytyväinen Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan antiin joukkueen pelin kehittymisen kannalta.

Pelaajat ja valmentajat ovat korostaneet kehittymisen ja oppimisen tärkeyttä Suomen Cupin lohkovaiheen aikana. Vuorisen mukaan on tärkeää, että Cupissa on päästy pelaamaan montaa erilaista joukkuetta vastaan.

- Ilvestä vastaan haluamme nähdä kehitystä hyökkäyspelaamisessa. Meillä jonkin verran uusia pelaajia, joten on ymmärrettävää, että kaikki ei solju haluamallamme tavalla. Kohtaamamme vastustajat ovat olleet hyvin erityyppisiä, ja ehkä sen takia pelimme ei ole ollut lennokasta kaikissa otteluissa.

Alla Vepsulla on ennen lauantaita neljä cupin ottelua ja vastustajat ovat olleet hyvin vaihtelevia pelityyliltään.

- Olemme päässeet kohtaamaan Cupissa periaatteessa kaikki mahdolliset tavat prässipelin ja formaatioiden suhteen. Se on antanut meille tärkeää kokemusta ja olemme käyneet paljon niitä asioita läpi. Se on tehnyt meistä parempia, Vuorinen naulaa.

- Emme tiedä kuinka Ilves lähtee peliin, mutta koitamme valmistaa pelaajat otteluun niin hyvin kuin mahdollista.

Ilves-VPS Tampereella Pirkkahallissa lauantaina 23.2. kello 14.30. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia