FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 23.2.2019

​"Tietysti olemme tähän tyytyväisiä" – Riveiro iloitsi cupin jatkopaikasta

​"Tietysti olemme tähän tyytyväisiä" – Riveiro iloitsi cupin jatkopaikasta

FC Inter varmisti paikan Suomen Cupin jatko-otteluissa voittamalla lauantaina vieraissa HIFK:n maalein 3-1 (2-1).

HIFK meni ottelussa johtoon jo viidennellä minuutilla Joel Mattssonin osumalla. Interin päävalmentaja Jose Riveiro hiukan tukistikin omiaan alkuminuuteista.

- Emme päässeet peliin mukaan. HIFK oli vahva kaksinkamppailuissa, emmekä olleet niissä heti alussa valmiina. Heidän johtomaalissaan olimme unessa, Riveiro totesi, mutta sanoi samalla pelin parantuneen nopeasti.

- Emme lannistuneet heidän maalistaan. Meidän tasoituksemme ja johtomaalin jälkeen saimme pelaamista paremmin kontrolliin.

Tauon jälkeiseen esitykseen Riveiro sen sijaan saattoi olla tyytyväinen.

- Kaiken kaikkiaan pelaaminen sujui paremmin. Voitimme kaksinkamppailuja ja pystyimme kontrolloimaan tapahtumia kentällä pallollisella pelaamisella. Meillä oli paikat tappaa peli jo aikaisemmin, mutta lopulta saimme kolmannen maalin hyvään paikkaan. Näin HIFK ei saanut luotua lopun painetta.

Talin hallissa pelaaminen ei Riveiron mukaan ole vierasjoukkueille helppoa.

- Pelit Talin hallissa ovat vähän oma maailmansa ja ne voivat kääntyä nopeastikin toiseen suuntaan. Täältä ei koskaan ole helppoa saada pisteitä, joten niihin pitää olla aina tyytyväinen.

Voitto sinetöi Interin paikan cupin neljännesvälierissä ja tämä ilman muuta lämmitti.

- Tietysti olemme tähän tyytyväisiä. Se on merkki hyvistä tuloksista ja siitä, että olemme tehneet asioita oikein, Riveiro sanoi.

Lisää uutisia