AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 23.2.2019

​Ilves voiton myötä saunaillan kautta tauolle – "Esitys oli mainio"

​Ilves voiton myötä saunaillan kautta tauolle – "Esitys oli mainio"

"Jallulla" oli syytä tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves sinetöi Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohkonsa ykkössijan kaatamalla lauantaina kotonaan VPS:n puhtaasti maalein 3-0.

Ilves käytännössä ratkaisi kamppailun avausjakson lopussa kahdella peräkkäisellä osumalla. Ilari Mettälä viimeisteli ensimmäisen maalin ja Tatu Miettunen toisen. Jair onnistui maalinteossa vielä tauon jälkeen.

– Esitys oli mainio varsinkin siihen taustaan nähden, että alle oli talven kovin harjoitusviikko. Määrää ja tehoja on nostettu pikku hiljaa, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss summasi.

Alkuviikosta jatkosopimuksen tehnyt Lauri Ala-Myllymäki oli jo Ilveksen kokoonpanossa. Ala-Myllymäki pääsi pelaamaan toisen jakson.

– Lauri on harjoitellut meidän kanssa. Hän on hyväkuntoinen, mutta ei vielä pelikuntoinen. Rooli on vähän hakusessa, mutta tässä on riittävästi aikaa, Wiss kuvaili.

Ilves onnistui erinomaisesti Suomen cupin lohkovaiheessa. Viidestä ottelusta heltisi neljä voittoa ja yksi tasapeli. Näin Ilves pääsi viettämään lauantaista saunailtaa hymyhuulin. Edessä on nyt viikon harjoitustauko.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia