AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 23.2.2019

​"Hyvää oppia nousijalle" - KPV:lla toinenkin syy tavoitella cupin jatkopaikkaa

​"Hyvää oppia nousijalle" - KPV:lla toinenkin syy tavoitella cupin jatkopaikkaa

Jarmo Korhonen ammentaa oppia cupin otteluista. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV astui askelen lähemmäs jatkopaikkaa Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohkosta perjantaina SJK:ta vastaan pelatun 1-1-tasapelin myötä.

KPV luonnollisesti hamuaa jatkopaikkaa kaikkien muiden joukkueiden tapaan, mutta cupin mestaruuden tavoittelun ohella jatkopaikalla olisi myös toinen - jopa tärkeämpikin - merkitys.

- Me halutaan pärjätä toki cupissakin, mutta kuten jokainen tietää, nousijajoukkueena sitä joutuu ajattelemaan vähän pidemmällä kaavalla näitä hommia. Mutta tietenkin joka joukkue, joka cupiin ilmoittautuu, haluaa mennä siinä myös pitkälle.

- Jos me menemme nyt jatkoon, niin se tarkoittaa meille lisää kilpailullisia pelejä ja se on hyvä asia. Sillä muuten olemme harjoituspelien varassa ja se on aina vähän erilainen lähtökohta, sanoi KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen.

Perjantaina KPV johti avausjakson jälkeen 1-0, mutta joutui melkoisen paineen alle tauon jälkeen SJK:n muutettua taktiikkaansa selkeästi hyökkäävämmäksi.

- Se että kuitenkin paineen alla selvittiin, lasken tasurin nyt selviämiseksi, varsinkin vieraskentällä. Siinä mielessä ihan kohtuullinen suoritus ja taas ollaan askeleen valmiimpia.

- Meillä on vielä kuitenkin paljon töitä edessä, kuten on kaikilla joukkueilla vielä tällä hetkellä. Nämä on kuitenkin meille hyvää oppia, sillä SJK oli vahva toisella jaksolla ja me tiedetään että joudutaan nousijajoukkueena näihin tilanteisiin. Mutta tämä joukkue on valmis tekemään töitä ja näyttämään luonnetta. Nyt me näytettiin sitä, sanaili Korhonen.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia