AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 23.2.2019

​"He pelasivat todella hyvää jalkapalloa" - IFK Mariehamnin Lönniltä kehut Hongalle

​"He pelasivat todella hyvää jalkapalloa" - IFK Mariehamnin Lönniltä kehut Hongalle

IFK Mariehamn haki lauantaina tärkeän pisteen FC Hongalta Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa maalittomalla tasapelillä.

Grönvittin osalta tulosta voi hyvällä syyllä kutsua torjuntavoitoksi. Vakiokokoonpanosta oli sivussa peräti kuusi pelaajaa ja kentällä Honka oli pitkät tovit vahvasti niskan päällä.

- He pelasivat todella hyvää jalkapalloa, taitavasti. Jouduimme juoksemaan paljon ilman palloa ja sitten kun voitimme pallon, olisimme voineet olla sen kanssa vähän rauhallisempia. Mutta kun palloa joutuu jahtaamaan niin paljon, on myös jo väsynyt, kun sen saa, IFK:n Hampus Lönn mietti.

Poissaoloja Lönn ei halunnut nostaa mitenkään erityisemmin esille, vaikka jo ennestään loukkaantuneiden ja sairastuneiden pelaajien lisäksi myös Robert Crawford joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia.

- Emme me sitä ajattele pelatessamme. Meillä on hyvä ryhmä ja aina on muita, jotka voivat tulla kentälle ja suoriutua hyvin – aina on korvaajia, Lönn muistutti.

Piste oli IFK:lle sikäli arvokas, että jatkopaikka cupissa on nyt omissa käsissä. Voitto lohkovaiheen päätöskierroksella HIFK:sta takaa paikan 16 parhaan joukossa.

- Nyt vain jatketaan tästä eteenpäin, Lönn naulasi.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia