AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2019

​SJK:hon siirtyneellä laiturilla kunnianhimoinen tavoite: kolmen parhaan joukkoon

​SJK:hon siirtyneellä laiturilla kunnianhimoinen tavoite: kolmen parhaan joukkoon

Dion Acoff toivoo SJK:n olevan mukana Veikkausliigan kärkikahinoissa kaudella 2019.

Yhdysvaltalainen Dion Acoff toivoo SJK:n olevan kärkikahinoissa alkavalla kaudella.

SJK vahvisti viime viikolla joukkuettaan yhdysvaltalaislaituri Dion Acoffilla. 27-vuotias jenkki siirtyi Seinäjoelle Islannin mestarin Valurin riveistä vapaalla siirrolla.

Los Anglesissa varttunut Acoff pelasi Islannissa neljä viime kautta ja voitti viime kaudella Valurissa triplamestaruuden. Hän koki voittaneensa Islannissa kaiken mahdollisen, joten etsi kauden jälkeen uusia haasteita.

Lopulta hän päätyi Suomeen ja SJK:hon.

- Agenttini esitteli seuran minulle, ja päätin tulla tänne viikoksi katsomaan millainen seura ja maa on, ja vaikutuin, Acoff kertoi.

- Tarvitsin uuden haasteen ja kokemuksen, siksi tulin tänne SJK:hon.

Acoff debytoi SJK:n paidassa lauantaina pelaamalla viimeiset 20 minuuttia 2-3-tappiossa RoPS:aa vastaan. Hän uskoo peliesitystensä paranevan jatkossa, koska on viettänyt nyt enemmän aikaa joukkueessa. SJK kohtasi RoPS:n samalla viikolla kun Acoff oli saapunut Suomeen, joten ensimmäinen peli tuli pelaajalle hyvin nopeasti eteen.

- Sanoisin, että seuraava peli on paljon parempi. Toivottavasti voitamme, koska tarvitsemme kolme pistettä, Acoff sanoi.

Ensi kaudelle hänellä on kunnianhimoinen tavoite joukkueensa suhteen.

- Toivottavasti saamme tarpeeksi pisteitä päästäksemme kolmen parhaan joukkoon, se on joukkuetavoitteeni. Henkilökohtaiset tavoitteet pidän itselläni, Acoff hymyili.

Lisää uutisia