AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2019

​Ilves sopimukseen nuoren keskikenttäpelaajan kanssa - "Voi luoda itselleen hienon uran"

​Ilves sopimukseen nuoren keskikenttäpelaajan kanssa - "Voi luoda itselleen hienon uran"

Ilves kiinnitti jälleen nuoren pelaajan riveihinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

18-vuotias keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laine on solminut Ilveksen kanssa kaudet 2019 ja 2020 kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2021.

Aiemmin talvella Laine allekirjoitti sopimuksen Ilves/2:n kanssa, mutta talven hyvien otteiden jäljiltä tuli ajankohtaiseksi tehdä uusi sopimus Veikkausliigajoukkueen kanssa.

Laineen tavoitteena on saada mahdollisimman paljon peliaikaa tulevalla Veikkausliigakaudella.

- Asetin itselleni talvikauden tavoitteeksi, että saan sopimuksen Veikkausliigajoukkueeseen. On kiva huomata, että hyvä harjoittelu palkitaan ja olen nyt osa joukkuetta. Kova työnteko jatkuu ja tavoitteenani on saada mahdollisimman paljon peliminuutteja Veikkausliigassa jo tulevalla kaudella.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen nuorukaisen kehittymisestä.

- Japen potentiaali ja taidot on ollut kaikkien tiedossa jo pitkään. Viimeisen vuoden aikana hän on jatkanut kehittymistään sekä kasvanut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Japella on hyviä ominaisuuksia, joiden avulla hän voi luoda itselleen hienon uran, mikäli kehittyminen jatkuu samaan tapaan. Seuraava askel on peliajan saaminen Veikkausliigassa ja tämän eteen hänen on tehtävä kovasti töitä joka päivä harjoituskentällä.

Lisää uutisia