AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 17.2.2019

​"Edes yksi vaihtopelaaja olisi helpottanut" - RoPS venyi kapealla ryhmällä

​"Edes yksi vaihtopelaaja olisi helpottanut" - RoPS venyi kapealla ryhmällä

RoPS nappasi tärkeät pisteet nuorella ryhmällä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kaatoi lauantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa SJK:n 3-2 melkoisen siipirikkoisella ryhmällä.

RoPS:lla oli jälleen jalkeilla huomattavan nuori kokoonpano. Viime hetken poisjääntinä oli vieläpä kuumeisena kotiin jäänyt Juho Hyvärinen.

Lisää päänvaivaa aiheutti Samuel Olabisin loukkaantuminen jo reilun varttitunnin kohdalla. Tilalle vaihdettiin Eerik Kantola, jolle lähtökohtaisesti ei oltu ajateltu näin reiluja minuutteja.

- Eerik oli kolmisen viikkoa sivussa harjoituksista ja pääsi vasta tällä viikolla kunnolla mukaan, päävalmentaja Toni Koskela paljasti.

- Eki selvisi tänään hyvin. Hän oli kokoonpanossakin lähinnä varalta, jos joku loukkaantuu, mutta joutuikin nyt pelaamaan lähes 80 minuuttia.

Vaihtoehdot olivat tämän jälkeen vähissä ja RoPS-pelaajat joutuivat venymään, mutta selvisivät lopulta kunnialla ottelun kriittisimmistä minuuteista.

- Olisi helpottanut, jos olisi ollut edes yksi vaihtopelaaja käytössä. Olisimme saaneet lopussa tuoreita jalkoja kentälle, RoPS-luotsi Koskela kertasi lopun SJK-painetta.

- Pelin voittaminen tuo kuitenkin itseluottamusta. Meillä oli jo Vaasassa pelissä hyviä juttuja, ja nyt pystyimme kehittämään siitä. Se on se oleellisin juttu. Pelin pitää koko ajan kehittyä.

Lisää uutisia