AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 16.2.2019

​"Tämä ei ole pelaajiemme taso" - Eremenko pettyi esitykseen ja tulokseen

​"Tämä ei ole pelaajiemme taso" - Eremenko pettyi esitykseen ja tulokseen

"Jerelle" jäi mietittävää. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK tuhlasi paikkansa ja RoPS pelasi vahvemmin vieden pisteet 3-2 voitolla Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan ottelussa lauantaina.

SJK olisi voinut mennä jo ensimmäisen 4 minuutin jälkeen johtoon rangaistuspotkusta, mutta RoPS-maalivahti Damjan Shishkovski nappasi vedon alakulmasta. Vain muutama minuutti sen jälkeen RoPS meni vielä johtoon kulmapotkusta ja varsin aneemisesti pelin aloittanut SJK joutui heti takamatkalle.

- Me saimme pilkun pelin alussa ja siitä olisi pitänyt tehdä. Sitten RoPS otti sen jälkeen pelin hallintaansa. Me olimme ihan unessa. Olimme huonoja hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Me saimme kyllä hyökkäyksiä, mutta viimeisistä syötöistä puuttui laatua. Ne menivät kyllä boksiin, mutta ei oikeaan osoitteeseen. Olemme puhuneet tästä harjoituksissa ja tulemme jatkossakin tekemään tämän kanssa töitä.

- Sitten me päästimme vielä kaksi maalia - toinen erikoistilanteesta ja toinen kaukolaukauksella. Laukaus oli hieno, mutta tuskin kukaan odotti, että annamme itse pallon vastustajalle tuommoisessa paikassa, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottelun päätyttyä.

RoPS oli matkassa nuorella joukkueella, mutta se ei pelissä näkynyt, vaan RoPS piti palloa ja SJK ei ennen loppurynnistystä saanut kunnolla peliään liikkeelle. Loppurynnistyksen aikana Obed Malolo joutui rikkomaan keskialueella ja sai toisen keltaisen sekä ulosajon punakortin myötä.

- Toisella jaksolla me vähän suoraviivaistimme peliämme ja olimme aggressiivisempia. Me onnistuimme painamaan pelin heidän päähänsä. Ja vaikka Obed Malolo ajettiin ulos, me edelleen saimme paineen toiseen päähän. Meillä oli erinomainen paikka tehdä maali. Toki heilläkin oli hyvä vastahyökkäys. Ja siinä oli vielä Jere Strengilläkin paikka, kolmesta metristä. Mutta silti, emme olleet tarpeeksi hyviä.

- Me emme saaneet syöttöjä perille ja tämä ei ole mielestäni pelaajiemme taso. Meillä on siis työtä edessämme. Meidän pitää liikkua enemmän ja antaa laadukkaampia syöttöjä. Meidän pitää myös laukoa enemmän. Nyt me koitimme tuoda pallon joka kerta viiteen metriin ja tehdä siitä. Meidän täytyy uskaltaa laukoa kaukaa enemmän. Tämä peli ei ratkennut vastustajan hyvään puolustukseen, arvioi Eremenko.

Eremenkon mukaan SJK:n peli on vielä kaukana siitä mihin hän pyrkii. Jotain positiivistakin saattoi mukaan kuitenkin napata.

- Tämä oli hyvin kummallinen peli. Ja minulla on suuri pettymys ottelusta. Meillä riittää vielä töitä.

- Positiivisina asioina Mosa pelasi tärkeitä minuutteja. Hänestä näkee, että hän ei ole vielä fyysisesti kunnossa, mutta hän on pääsemässä sinne. Uusi hankinta Dion Acoff, näytti meille jotain mitä hän voi tuoda peliin. Positiivista on myös se, että Ville Tikkanen pystyi pelaamaan täyden puoliajan pitkästä aikaa, kaikkien pikkuloukkaantumistensa jälkeen. Hän on tulossa nyt takaisin, jatkoi Eremenko.

Lisää uutisia