AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 16.2.2019

​Ilves solmi jatkosopimuksen lupauksensa kanssa - "Edellytyksiä taistella peliajasta"

​Ilves solmi jatkosopimuksen lupauksensa kanssa - "Edellytyksiä taistella peliajasta"

Jarkko Wiss uskoo Eemeli Raittisen pystyvän taistelemaan peliajasta Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Helmikuun alussa 19 vuotta täyttänyt hyökkääjä Eemeli Raittinen on solminut Ilveksen kanssa sopimuksen, joka kattaa kaudet 2019 ja 2020. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2021.

Ylöjärven Ilveksessä jalkapallouransa aloittanut ja sieltä nuorena Ilveksen siirtynyt Eemeli teki aiemmin sopimuksen Ilves/2:sen kanssa, mutta hänen hyvät otteensa harjoituskaudella ansaitsivat hänelle sopimuksen Veikkausliigajoukkueen kanssa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään Raittisen sopimuksesta.

- Hienoa, että saimme solmittua Eemelin kanssa pitkän sopimuksen. Hän osoitti joulukuussa pelatussa harjoitusottelussa (Ilves-Ilves/2), että hänellä on ominaisuuksia ja edellytyksiä taistella peliajasta Veikkausliigassa jo tulevalla kaudella. Tästä johtuen Eemeli nostettiin tammikuun alusta mukaan edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen. Hänen otteensa harjoituksissa ja talven otteluissa ovat entisestään vahvistaneet sitä käsitystä, että hän on valmis kilpailemaan peliajasta jo tulevalla Veikkausliigakaudella.

Myös Raittinen itse on tyytyväinen tuoreesta sopimuksestaan.

- Totta kai on hienoa, että olen päässyt mukaan edustusjoukkueeseen. Toiminta on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja tämä on varmasti hyvä ympäristö kehittyä. Olen käynyt usean vuoden ajan katsomassa Ilveksen Veikkausliigaotteluita ja nyt on mahtavaa olla itse mukana osana joukkuetta.

Lisää uutisia