AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 16.2.2019

"Hyvä peli, mutta ei haluamamme tulos" - Riveiro löysi hyvääkin FC Lahti -ottelusta

"Hyvä peli, mutta ei haluamamme tulos" - Riveiro löysi hyvääkin FC Lahti -ottelusta

Jose Riveiro ei hätääntynyt tappiosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kärsi kauden avaustappion lauantaina Kupittaalla, mistä FC Lahti haki kaikki kolme pistettä 1-2 (1-1) -numeroin.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro näki kamppailun tyypillisenä otteluna FC Lahtea vastaan.

- Ottelut heitä vastaan ovat yleensä vaikeita. Heidän meininkinsä kentällä on aina hyvä ja työteliäs, mikä oli odotettavissa. Tämä päivä ei ollut tässä poikkeus, Riveiro mietti.

Riveiron mukaan vieraat pääsivät alussa iskemään hiukan puskista. Interin peli kuitenkin parani ottelun edetessä.

- Lahti yllätti meidät hieman omalla pelijärjestelmällänsä. Kun saimme vähitellen oman joukkueen organisoitua paremmin, niin hallitsimme peliä.

- Otteemme toisella jaksolla olivat parasta, mitä olemme esittäneet tällä kaudella. Loimme tarpeeksi paikkoja voittoon. Pystyimme luomaan enemmän organisoituja hyökkäyksiä kuin ensimmäisellä puoliajalla.

Tästä huolimatta Inter ei pystynyt pisteille nousemaan, vaan FC Lahti iski voittomaalin aivan ottelun lopussa.

- Nämä ottelut ratkeavat monesti pieniin asioihin, niin myös tänään. Olimme kahdessa tilanteessa huolimattomia ja se maksoi meille lopulta pisteet. Pelin lopussa voi yleensä tapahtua mitä vain. Tänään onni käänsi meille selkänsä lopussa, Riveiro pohti.

Lahti sai ensimmäisen maalin huolimatta siitä, että peli oli meillä tuolloin täysin kontrollissa. Maali oli melkoinen lahja meiltä. Ottelun viimeisillä minuuteilla peli voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Maalissa olimme lopulta myös epäonnisia, vaikka myös siinä tilanteessa olisimme voineet puolustaa paremmin.

Tappio harmitti luonnollisesti, mutta mitään aihetta paniikkinappulan painamiseen ei Riveiron mukaan ole. Kauteen mahtuu väistämättä myös tappioita.

- Olemme iloisia, kun voitamme ja vastaavasti aina pettyneitä tappioon. Tämä tulos tänään ei ole askel taaksepäin, Riveiro painotti.

- Mielestäni tämä oli yksi hyvä peli Interiltä, jonka päätteeksi emme saaneet sitä tulosta, mitä halusimme. Meidän täytyy nyt ottaa tästä pelistä kaikki oppi itsellemme ja kääntää katseet seuraavaan otteluun.

Lisää uutisia