FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 15.2.2019

VPS-tulokas odottaa KPV:n kohtaamista innolla

VPS-tulokas odottaa KPV:n kohtaamista innolla

Vaasan Palloseura saa lauantaina vastaansa Veikkausliigaan nousseen KPV:n Suomen Cupin alkulohkon ottelussa.

Nuoret pelaajat ovat olleet isossa roolissa Vepsun kolmessa cup-voitoissa. 19-vuotias Martti Haukioja solmi sopimuksen VPS:n kanssa viime marraskuussa ja on saanut paljon vastuuta Suomen Cupissa. Laitapuolustaja on pelannut täydet minuutit kaikissa cup-otteluissa. Haukioja odottaa KPV:n kohtaamista innolla.

- Cup on alkanut tuloksellisesti hyvin, mutta pelit ovat olleet vähän ailahtelevia. Onneksi olemme kuitenkin saaneet voittoja. Derbyissä olen aiemmin pelannut Tampereella ja ne ovat aina omanlaisia pelejään. Derbyottelussa on enemmän fiilistä ja omat tunteetkin saattavat olla vähän pinnassa, sanoo Haukioja VPS:n sivuilla.

Ilveksestä Vepsuun siirtynyt Haukioja on sopeutunut hyvin joukkueeseen ja kaupunkiin.

- Olen päässyt hyvin joukkueeseen sisään heti alusta. Pelejä on kertynyt pikkuhiljaa ja niiden kautta pääsee joukkueeseenkin paremmin mukaan. Olin Vaasassa jo viime kesänä U-19 EM-turnauksessa ja sitä myöten kaupunkiin on ollut helppo tulla. Arki on täällä erilaista Ilvekseen verrattuna. Tullaan aamulla tänne treenaamaan, sitten käydään yhdessä syömässä ja iltapäivällä saattaa olla vielä palaveri. Teemme kovasti töitä joka päivä, kertoo Haukioja.

Lisää uutisia