AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 15.2.2019

​SJK:n hankinta on todellinen vauhtihirmu: "On kuitenkin aivan erityisen nopea"

​SJK:n hankinta on todellinen vauhtihirmu: "On kuitenkin aivan erityisen nopea"

Alexei Eremenko vakuuttui Acoffin nopeudesta, mutta myös pelitaidoista. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK vahvisti joukkuettaan yhdysvaltalaisella 27-vuotiaalla hyökkääjäpelaaja Dion Acoffilla.

Alexei Eremenko oli erittäin tyytyväinen saatuaan Acoffin Seinäjoelle.

- Hän on yksi profiilipelaajista, joita olemme halunneet joukkueeseemme tänä talvena. Hän tuo meille uuden vaihtoehdon hyökkäykseen. Dion on erittäin hyökkäävä ja nopea pelaaja, ja vaikka meillä onkin nopeita pelaajia ennestään, on Dion kuitenkin aivan erityisen nopea, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

- Ensimmäisenä huomasin hänestä juuri nopeuden, mutta hän on myös hyvä jalkapalloilija. Hän liikkuu hyvin ilman palloa ja pystyy tekemään töitä myös pallon kanssa. Hän pystyy pelaamaan molempia laitoja sekä keskellä toisena hyökkääjänä tai kärjen alapuolella. Hän on kokenut pelaaja, voittanut mestaruuksia Islannissa ja siellä ollessaan tottunut meidän sääolosuhteisiimme, sekä osin myös keinonurmialustoihin, kuvailee Eremenko uutta pelaajaansa.

- Hän on meidän käytettävissämme heti, mutta ei varmaankaan pysty heti pelaamaan täyttä ottelua, koska matkusti tänne viikolla. Mahdollisesti hän on kuitenkin jo mukana lauantaina kokoonpanossa. Hän oli meidän mukana aiemmin ja ehti pelata sisäisen ottelunkin joukkueen kanssa, joten hän tuntee jo pelikavereita ja taktiikkaammekin, päättää Eremenko.

Lisää uutisia