AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 15.2.2019

Jatkuuko VPS:n vahva vire lauantaina?

Jatkuuko VPS:n vahva vire lauantaina?

Petri Vuorisen VPS on pelannut cupissa vahvasti. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina on luvassa kauden ensimmäinen Vaasassa pelattava Pohjanmaan derby, kun kolme peräkkäistä voittoa napannut Vaasan Palloseura saa vastaansa Veikkausliigaan nousseen KPV:n.

Suomen Cupin alkulohkon ottelu pelataan lauantaina 16.2. Fennia Arenassa klo 17:45.

KPV on kerännyt kahdesta Cupin ottelustaan yhden pisteen. Seura on ollut aktiivinen talven pelaajamarkkinoilla. Joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa Hendrik Helmke ja Enoch Banza. Kokkolalaisten puolustusta johtaa pitkäaikainen VPS-kapteeni Ville Koskimaa. VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen pitää KPV:n nousua hienona asiana.

- Mahtavaa, että KPV nousi. Kun katsomot ovat täynnä ja yleisö laulaa, niin tietää miksi tätä työtä tehdään. Ne ovat hienoja ja hetkiä ja tuovat omanlaisensa lisän peliin. KPV on kokenut ja fyysinen joukkue. Pelissä on mielenkiintoinen asetelma, koska olemme olleet pitkään Veikkausliigassa, mutta vastassa olevalla nousijajoukkueella on jopa meitä enemmän kokemusta, kertoo Vuorinen VPS:n verkkosivuilla.

Vepsulla tulee olemaan KPV-ottelussa muutamia poissaoloja pienten vaivojen takia.

- Haluaisin jossain vaiheessa lepuuttaa tiettyjä pelaajia, koska ehjä talvi on todella tärkeä koko kautta ajatellen, kommentoi Vuorinen.

Lisää uutisia