AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 14.2.2019

Ilves-tykillä itseluottamus korkealla: "Onnistumisia on tullut"

Ilves-tykillä itseluottamus korkealla: "Onnistumisia on tullut"

Ilari Mettälä pelaa vahvaa talvea. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilari Mettälän pelasi viime vuonna ensimmäistä kauttaan Ilveksessä. Debyyttikausi Tampereella oli rikkonainen, mutta talvi on luonut isoja odotuksia sekä Ilvekselle että 24-vuotiaalle hyökkääjälle.

- Hyvin on joukkueella mennyt, sillä emme ole hävinneet tämän vuoden aikana vielä kertaakaan. Yksi tasapeli on tullut, mutta muuten on vain voittoja, Mettälä toteaa.

Ilves sijoittui viime kaudella viidenneksi. Heti kauden jälkeen pari avainpelaaja vaihtoi seuraa, mutta talven pelit ovat nostaneet "tupsukorvat" mitalisuosikkien joukkoon.

- Muutama lähtijä oli syksyllä, mutta olemme saaneet hyviä vahvistuksia tilalle. Mielestäni olemme aika valmiita tulevaan kauteen, Mettälä alleviivaa.

Suomen Cupissa kaksi maalia viimeistellyt Mettälä ei ole ollut ainoa onnistuja joukkueessa.

- Olemme harjoitelleet hyvin joulusta saakka. Uskon, että se näkyy kentällä. Meillä on ollut laaja rinki ja harjoitusotteluissa olemme pystyneet käyttämään kahtakin kentällistä. Nyt sitten vähitellen rinkiä supistetaan, Mettälä tuumaa.

- Olen ollut tyytyväinen omiin esityksiini alkuvuonna. Onnistumisia on tullut ja sitä kautta itseluottamus on korkealla, Mettälä painottaa.

Viime kaudella Mettälä pääsi kunnolla peleihin mukaan vasta kesällä reisioperaation jälkeen.

- Nyt olen harjoitellut kunnolla koko talven ja uskon sen näkyvän kesällä tuloksissa, Mettälä sanoo.

Lisää uutisia