AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 13.2.2019

Markku Kanerva: Veikkausliigassa potentiaalisia maajoukkuepelaajia – Roman Eremenkokin on tehnyt päätöksensä

Markku Kanerva: Veikkausliigassa potentiaalisia maajoukkuepelaajia – Roman Eremenkokin on tehnyt päätöksensä

Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva valottaa joukkueen kuulumisia sekä valmistautumista maaliskuun EM-karsintaotteluihin Suplasta löytyvässä tuoreessa podcast-lähetyksessä.

"Sukupolvien unelma – Huuhkajat ja Helmarit liidossa" -podcastissa Kanerva myös paljastaa, että Roman Eremenko on tehnyt päätöksensä maajoukkuejatkon suhteen: Kanerva kertoo lähetyksessä, että Eremenko on maajoukkueen käytettävissä, mikäli hänet mukaan valitaan.

Kanerva toteaa myös, että kiireiset ajat ovat edessä. Hän sekä maajoukkueen muu valmennustiimi käy erilaisilla tarkkailumatkoilla ennen Italia- ja Armenia -pelejä sekä seuraa tiiviisti joukkueen pelaajiston tekemisiä videoiden kautta – sekä paikan päällä Suomessa.

- Suomen cupin pelejä olen käynyt katsomassa ja niissä Veikkausliigan potentiaalisten maajoukkuepelaajien esiintymisiä, Kanerva kertoi.

Potentiaalia varmasti riittää, sillä Kanerva laski haastattelussa, että hänen päävalmentaja-aikanaan peräti 20 pelaajaa on debytoinut A-maajoukkuetasolla – heistä iso osa nimenomaan Veikkausliigapelaajia.

Kuuntele koko haastattelu ja podcast Suplasta täältä.

Lähde: Supla
Lisää uutisia