FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2019

​Paluumuuttaja tulee dominoimaan Veikkausliigassa: "Hän on niin hyvä pelaaja"

​Paluumuuttaja tulee dominoimaan Veikkausliigassa: "Hän on niin hyvä pelaaja"

Albin Granlund on Huuhkajien luottomies. Daniel Sjölund pelasi Huuhkajissa 2003–2012.

Yksi kauden 2019 mielenkiintoisimmista paluumuuttajista Veikkausliigassa on upean ja todella pitkän uran ulkomailla tehnyt Daniel Sjölund.

Kotikonnuilleen Ahvenanmaalle palannut Sjölund, 35, edustaa kaudella 2019 IFK Mariehamnia.

- Mielenkiintoista nähdä miten Daja tulee takaisin. Pelannut monia vuosia Allsvenskanissa ja dominoinut siellä. Jos pystyy pelaamaan samalla tavalla Maarianhaminassa kuin Ruotsissa, IFK Mariehamnin riveissä mestaruuden kaudella 2016 voittanut Albin Granlund toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

IFK Mariehamnin joukkue on kokenut paljon muutoksia ja moni kokenut konkari päätti lopettaa uransa.

- Kangaskolkka, Kojola ja Petrovic lopettivat. Lähti paljon kokemusta. Siksikin Daja tulee olemaan todella tärkeä IFK Mariehamnille. Toivottavasti pysyy kunnossa ja pystyy ottamaan sen roolin. Hän on niin hyvä pelaaja. Veikkausliigalle todellakin hyvä juttu, että tulee pelaamaan kotiin vielä, Granlund toteaa.

Mestaruuskauden 2016 jälkeen Maarianhaminassa on ollut vaikeampia aikoja. Viime kaudella mestaruuden sijaan se pelasi putoamista vastaan ja vältti täpärästi karsinnat. Kauteen 2019 IFK Mariehamn lähtee uudistuneella ryhmällä.

- Aika jännä tilanne. Samanlainen tilanne kuin viime vuonna. Monta tärkeää pelaajaa taas lähtenyt. Viime kausi oli raskas, ei ehkä sitten onnistuttu korvaamaan lähteneitä pelaajia. Nyt on uusi chäänssi ja katsotaan miten uudet pelaajat onnistuu, Granlund toteaa.

Lähde: Huuhkaja-TV
vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia