FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2019

Kahdeksan kohtaamista joita ei ole aiemmin nähty Veikkausliigassa

Kahdeksan kohtaamista joita ei ole aiemmin nähty Veikkausliigassa

Uusia kohtaamisia on edessä kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakausi 2019 merkitsee myös uusien joukkueitten kohtaamista ylimmällä sarjatasolla ensimmäistä kertaa.

Ainoan aiemman Veikkausliigakautensa jo kaudella 1990 pelannut KPV kohtaa luonnollisesti monta seuraa ensimmäistä kertaa Veikkausliigatasolla. Ainoastaan HJK, Ilves, KuPS ja RoPS ovat kokkolalaisille tuttuja aiemmista kohtaamisista tällä tasolla.

Näin ollen Veikkausliigassa nähdään alkavalla kaudella ensi kertaa seitsemän ottelua, joissa joukkueet eivät ole aiemmin tällä tasolla kohdanneet – KPV:n ottelut FC Honkaa, FC Interiä, FC Lahtea, HIFK:ta, IFK Mariehamnia, SJK:ta ja VPS:aa vastaan ovat kaikki ensimmäisiä laatuaan Veikkausliigassa.

Mutta seitsemän ei riitä. Alkavalla kaudella nähdään vielä kahdeksaskin ottelu ensi kertaa Veikkausliigassa. FC Honka ja HIFK eivät ole ennen kautta 2019 kohdanneet ylimmällä sarjatasolla koskaan aiemmin.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia