FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 10.2.2019

Suomen Cupin karsintavaiheesta jo yli puolet takana - tässä mennään nyt

Suomen Cupin karsintavaiheesta jo yli puolet takana - tässä mennään nyt

Kuva: Juha Tamminen

Viikonlopun kuusi Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan ottelua merkitsivät samalla sitä, että karsintavaihe on yli puolen välin.

Karsintalohkossa A pelattuna on kahdeksan ottelua ja kaikki periaatteessa vielä avoinna. Kärjessä FC Inter on voittanut molemmat pelaamansa ottelut, mutta IFK Mariehamnin sunnuntainen voitto FC Lahdesta tasoitti lohkon tilannetta kaikkineen ja vielä nollilla olevalla HIFK:llakin on kaikki mahdollisuudet jatkoon.

Karsintalohkossa B takana on yhdeksän ottelua; Ilves ja VPS puolestaan ovat omilla teillään ja jo varmoja jatkajia 16 parhaan joukkoon. Loput neljä joukkuetta ovat tiiviissä nipussa ja sijoitukset vielä täysin avoinna.

Kummastakin kuuden joukkueen lohkosta neljä parasta etenee 16 parhaan joukkoon neljännesvälieriin.

Maaleja cupissa on nähty kohtuullisen mukavaa tahtia. A-lohkossa osumia on tehty 17 eli 2,13 maalia ottelua kohden. B-lohkossa vastaavat lukemat ovat 26 ja 2,89. Kokonaismaalikeskiarvo on 2,53.

Cupin Veikkausliigan karsinnan seuraavat ottelut pelataan lauantaina 16.2. Kaikkia Suomen Cupin otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia