FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 9.2.2019

​KuPS selvitti vaikeutensa: "Osoittaa selkärankaa ja työmoraalia"

​KuPS selvitti vaikeutensa: "Osoittaa selkärankaa ja työmoraalia"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS isännöi lauantaina Suomen Cupissa SJK:ta evakossa Seinäjoella. Ottelu päättyi 2-2-tasalukemiin.

- Tasainen peli, jossa ei paikoilla hirveästi mässäilty. Voitto oli lähellä ja olisi ollut kiva voittaa tämä peli, mutta tekemisemme ei ole riittävän laadukasta emmekä me ole vielä riittävän hyviä voittamaan pelejä, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara pohti ottelun pelitapahtumia.

- Toinen puoliaika oli meiltä jälleen parempi. Teimme pari pelaajavaihtoa ja peli rupesi kulkemaan ihan hyvin siinä vaiheessa, kun Ville Saxman siirtyi toppariksi. Pallollisesti me pelasimme ihan hyvin. 2-2-maalissa tapahtui pieni lapsus. Meillä oli joitain vaikeuksia pelin sisällä ja ne selvitettiin, se osoittaa pelaajilta selkärankaa ja työmoraalia. Jätkät halusivat voittaa tämän pelin ja pelissä oli hyvää aggressiivisuutta. Meidän pitää nyt keskittyä ensisijaisesti oman pelin kuntoon saamiseen ja varmasti se Turkissa saadaan kuntoon, valmentaja toteaa.

Lisää uutisia