FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 9.2.2019

​HJK:n peli pyöri, tulosta ei tullut: "Se ei paljoa lämmitä"

​HJK:n peli pyöri, tulosta ei tullut: "Se ei paljoa lämmitä"

Kuva: Juha Tamminen

HJK koki 0-1-tappion Suomen Cupin ottelussa lauantaina FC Interille.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo ei ollut tyytyväinen Klubin hyökkäyspelaamiseen.

– Kokonaisuutena meillä on vielä matkaa siihen 90 minuutin pelaamiseen, mitä halutaan, että pääsisimme kohti tavoitteita. Pelissämme hyökkäyksen ensimmäiset kaksi vaihetta toimivat kohtuullisen hyvin, mutta viimeinen vaihe eli murtautuminen ja maalinteko, siellä tarvitaan lisää tarkkuutta ja tehokasta yhteistoimintaa, kommentoi Lehkosuo.

Puolustuspelaaminen sai tyydyttävän arvosanan.

– Puolustussuuntaan pallon menetyksen jälkeen olemme kyllä aggressiivisia ja ilme on hyvä, mutta kun emme ole tehneet maaleja, on pienetkin yksityiskohdat puolustuksessa erittäin tärkeitä, ja pienet virheet voivat ratkaista ottelun niin kuin tänään. Vaikka pelillisesti olimme vastustajaa edellä, se ei paljon lämmitä, Lehkosuo toteaa.

Lisää uutisia