FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

Vuorinen lauantain ottelusta: "RoPS on meille hyvä haaste"

Vuorinen lauantain ottelusta: "RoPS on meille hyvä haaste"

Petri Vuorinen keskittyy vain oman pelin kehittämiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on aloittanut Suomen Cupin lohkovaiheen kahdella hienolla voitolla. Lauantaina vastaan asettuu Rovaniemen Palloseura, joka on ehtinyt pelaamaan vasta yhden ottelun Suomen Cupissa.

RoPSin ja Ilveksen välinen ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin. Rovaniemeläisillä on kasassa siis yksi piste, kun taas Vepsu on kerännyt kuusi pistettä kahdesta ottelusta.

Viime kaudella Veikkausliigassa toiseksi sijoittunut RoPS on vahvistanut rivejään ensimmäisen Cup-ottelunsa jälkeen. Seuraan on liittynyt espanjalainen keskikenttäpelaaja Sergio Llamas ja makedonialainen maalivahti Damjan Siskovski. Myös vuosi sitten SM Caeniin myyty Timo Stavitski on palannut seuraan lainasopimuksella.

- RoPSilla voi olla todella hyviä pelaajia kentällä, mutta emme keskity siihen sen enempää. Se on meille hyvä haaste. Molemmilla joukkueilla on 11 pelaajaa kentällä ja meidän 11 pelaajan pitää vaan olla kovempia kuin vastustajat, kertoo päävalmentaja Petri Vuorinen.

Vepsulle voitto merkitsisi varmaa jatkopaikkaa cupissa, mutta Vuorinen ei mene asioiden edelle.

- Jatkamme omaa tekemistämme ja kovaa työntekoa. Tuloksia on turha tuijottaa, koska joukkueet eivät vielä ole valmiita. Keskitymme omaan pelitapaamme ja siihen, että pelaajat tietävät roolinsa kentällä.

- Hyvät tulokset helpottavat työntekoa omalla tavallaan ja kaikki tekevät nöyrästi töitä tällä hetkellä. Joissakin asioissa pyrimme vähintään pitämään tasomme ja joitakin asioita lähdemme parantamaan, kommentoi Vuorinen.

Vepsulla tulee olemaan ottelussa muutamia poissaoloja. Juho Lähde on ollut harjoituksissa mukana, mutta ei todennäköisesti ole kokoonpanossa ottelussa.


VPS-RoPS Fennia Arenassa lauantaina 9.2. kello 17.45. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia