AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

​VPS vahvisti maalivahtiosastoaan - lyhyt sopimus tutun veskarin kanssa

​VPS vahvisti maalivahtiosastoaan - lyhyt sopimus tutun veskarin kanssa

Karl-Filip Eriksson on solminut lyhyen sopimuksen VPS:n kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Augustin Irumva, Samba Sillah ja Karl-Filip Eriksson pelaavat Suomen Cupissa VPS:n paidassa.

Augustin Irumva ja VPS ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Irumva on "Vepsun" oma kasvatti, joka edusti viime kaudella VPS J Akatemiaa. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut jo kahdessa ensimmäisessä cup-ottelussa.

- Augustinilla on hyvä kestävyys keskikentällä. Hän on todella rauhallinen pelinavaamisvaiheessa ja pystyy lukemaan tilanteita hyvin. Päätöksentekoa keskikentällä pitää vielä nopeuttaa ja kovuutta puolustuspelaamisessa täytyy kehittää, kommentoi VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

20-vuotias laitapelaaja Samba Sillah liittyi VPS:n harjoituksiin viime viikolla. Sillah edusti viime kaudella FF Jaroa, mutta on aiemmin pelannut vaasalaisten junioreissa. Nopeajalkainen Sillah on VPS:n mukana koeajalla ja pelasi jo KuPS-ottelussa.

- Samba on hyvä kuljettamaan palloa ja hänellä on hyvä laukaus. Pelinymmärrystä ja taktista puolta täytyy vielä kehittää Samban kanssa, sanoo Vuorinen.

VPS on vahvistanut myös maalivahtiosastoaan. Seuraa aiemminkin edustanut Karl-Filip Eriksson liittyy joukkueen mukaan lyhyellä sopimuksella. Viime kaudella Eriksson pelasi Närpes Kraftissa Kakkosessa. 24-vuotias maalivahti on todennäköisesti kokoonpanossa jo RoPS-ottelussa.


VPS-RoPS Fennia Arenassa lauantaina 9.2. kello 17.45. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia