FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

​Viime kauden mitalistin pelissä riittää vielä hiottavaa - "Ei missään nimessä valmista"

​Viime kauden mitalistin pelissä riittää vielä hiottavaa - "Ei missään nimessä valmista"

Juho Pirttijoen KuPS on vielä ilman voittoja Suomen Cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n voittotili Suomen Cupissa on vielä avaamatta.

Viime kauden pronssimitalistin Kuopion Palloseuran taival tämän vuoden Suomen Cupissa ei ole käynnistynyt aivan odotetulla tavalla. Kolmesta ottelustaan KuPS on hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin.

Viimeisimpänä savolaisjoukkue koki viime lauantaina niukan 0-1-tappion VPS:lle Vaasassa. KuPS:n riveihihin ruotsalaisesta GIF Sundsvallista palaneen topparin Juho Pirttijoen mukaan KuPS:lla oli hyvät saumat jopa voittaa ottelu, mutta petrattavaa pelissä jäi.

- Ei voi sanoa, että missään nimessä valmista on, mutta ainakin omasta mielestäni puolustuspelaamista saatiin omalla tavallaan uomiinsa. Meillä oli vähän uusi pelisysteemi, mitä kokeiltiin. Ei se tietenkään kaikissa tilanteissa toiminut, mutta saatiin ihan hyvin irti siitä.

- Peli meni vähän ristiin: ensimmäinen puoliaika oli vähän flegmaattista, mutta organisoitua, sitten taas toisella puoliajalla löytyi varsinkin sen maalin jälkeen virtaa, mutta se oli epäorganisoidumpaa. Kaikin puolin tosi positiivisella fiiliksellä tässä ollaan edelleen, vaikka cupissa ei ole hirveän hyviä tuloksia vielä tullutkaan, Pirttijoki sanoi ja tähdensi, että tärkeintä on hänen mielestään pelin kehittyminen ennen sarjan alkua.

Lauantaina KuPS jatkaa cup-kamppailuitaan SJK:ta vastaan.

- Nyt mennään lauantaina Seinäjoelle hakemaan sieltä kolme pistettä. Kyllä minä uskon siihen ihan täysin. Vaasaakin vastaan olisi pitänyt tehdä maaleja, mutta ei pystytty siihen. Seinäjoella homma saadaan kyllä käännettyä, uskoisin näin.


SJK-KuPS pelataan lauantaina 9.2. kello 14 alkaen Seinäjoella. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia