FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

"Uskomme että pelimme on nyt selkeämpää" - Honka hakee cupin avauspisteitä

"Uskomme että pelimme on nyt selkeämpää" - Honka hakee cupin avauspisteitä

Hongan valmennusjohto on hionut joukkueen kuvioita. (Kuva: Juha Tamminen)

Hongan taival Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa jatkuu lauantaina, kun vastaan asettuu HIFK.

Keltamustat kärsivät Cupin avausottelussaan niukan 0-1 tappion FC Lahdelle. Pettymys on kuitenkin jo unohdettu ja katseet ovat tiukasti huomisessa ottelussa. Valmentaja Sampo Koskisen mukaan kulunut harjoitusviikko ei ole suuresti eronnut muista.

- Aika normaali viikko on ollut. Nyt olemme päässeet treenaamaan isommalla kentällä ja täydellä 20 pelaajalla, se on toki helpottanut treenaamista. Meillä on ollut Akatemian pelaajia mukana ja sairastupakin alkaa pikkuhiljaa tyhjenemään. Muuten viikko on tosiaan ollut ihan normaalia valmistautumista, Koskinen kertoi.

- Totta kai olemme käyneet läpi HIFK:takin, mutta tässä vaiheessa olemme keskittyneet enemmän siihen omaan tekemiseen.

Vaikka avausottelusta tulikin tappio, löysi Koskinen Hongan esityksestä hyvääkin.

- Meillä oli kentällä paljon nuoria pelaajia, jotka näyttivät, että heidän on mahdollista pelata tällä tasolla. He saivat varmasti uskoa siihen, että eivät ole niin kaukana miesten tasosta.

Kehityskohteet Lahti-kamppailusta huomiselle ovat selvät.

- Kävimme pelaajien kanssa paljonkin läpi edellistä peliä. Selkeytimme toimintaa ja varmistimme, että kaikki ovat samalla sivulla. Olemme viilanneet pallollista pelaamista ja päässeet tosiaan treenaamaan asioita isommalla porukalla. Uskon, että pelimme on huomenna selkeämpää.

Myös HIFK hakee lauantaina avausvoittoaan tämän vuoden Suomen Cupissa. Ensimmäisen ottelunsa se hävisi HJK:lle 1-0 ja viime viikolla FC Lahti oli vahvempi luvuin 2-1.

Hongalta sivussa lauantain ottelusta ovat varmasti ainakin Saku Heiskanen, Jonas Levänen, Rasmus Leislahti, sekä Demba Savage. Gael Etockin ja Gideon Baahin tilanne on vielä epävarma.

HIFK - FC Honka Talin hallissa lauantaina 9.2. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia