FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

​KuPS haluaa avata voittotilinsä - "Meillä on parannettavaa jokaisella osa-alueella"

​KuPS haluaa avata voittotilinsä - "Meillä on parannettavaa jokaisella osa-alueella"

Jani Honkavaaran valmentama KuPS ei ole vielä onnistunut voittamaan tämän kauden Suomen Cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS pelaa lauantaina seuraavan Suomen Cupin ottelunsa. KuPS ja SJK iskevät yhteen cupin B-lohkon kamppailussa, jossa kuopiolaisten kotiottelu pelataan poikkeuksellisesti Seinäjoella.

Kuopion Palloseura pelaa kolmannen peräkkäisen kilpailullisen ottelunsa Pohjanmaan maisemissa. KuPS tähtää Seinäjoella oman voittotilinsä avaamiseen ja joukkue matkustaa pelipaikkakunnalle jo perjantaina ollakseen terävässä iskussa lauantain pelissä. Tärkeitä pisteitä on jälleen jaossa ja voittaminen edellyttää KuPS:lta vahvaa peruspelaamista ja ehjää joukkue-esitystä koko 90-minuuttisen ajaksi.

Joukkue saavutti edellisessä ottelussaan jälleen pelillistä eteenpäinmenoa ja pelaamista pyritään edelleen kehittämään paremmalle tasolle. Joukkuepelin kehittäminen ja tuloksen saavuttaminen etenevät koko ajan käsi kädessä niin harjoitus- kuin kilpailukaudellakin ja jokainen harjoitusviikko vie joukkueen tekemistä parempaan suuntaan.

- Jokaisella osa-alueella meillä on parannettavaa. Tällä viikolla me olemme harjoitelleet erityisesti puolustuspelaamista. Vaasassa me otimme pelillisen askeleen eteenpäin ja koko ajan meidän pitää kehittyä edelleen eteenpäin. Kehittymistä pitää tapahtua pelikauden aikanakin ja se on normaalitilanne. Prosessi etenee normaalisti, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Kuopiolaisilla on jäljellä vielä kaksi lohkovaiheen ottelua ja päämääränä on saavuttaa peleistä kaksi voittoa jatkoonpääsyn onnistumiseksi.

- Siihen me pyrimme. Tiukka peli tulee Seinäjoella. SJK on hyvä pallollinen joukkue, heillä on vahvoja yksilöitä ja hyviä nuoria pelaajia. SJK on aina vahva kotonaan, Honkavaara muistuttaa.

Puolustaja Babacar Diallo ei ole vielä saapunut Kuopioon eikä siten pelaa Seinäjoella. Keskikenttäpelaaja Issa Thiaw on puolestaan pitkään sivussa alaraajavamman johdosta.


KuPS-SJK Wallsport Areenalla lauantaina 9.2. kello 14.00. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia