AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 1.2.2019

Vuorinen KuPS-ottelun alla: "Emme lähde muuttamaan mitään, vaan parantamaan"

Vuorinen KuPS-ottelun alla: "Emme lähde muuttamaan mitään, vaan parantamaan"

VPS keskittyy omaan peliinsä lauantainakin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS aloitti Suomen Cup-taipaleensa viime viikon perjantaina hienolla voitolla SJK:sta. Cupin kotiavaus pelataan lauantaina Fennia Arenassa. Silloin vastaan asettuu Kuopion Palloseura.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen korostaa joukkueen keskittymistä omaan peliin ja päivittäiseen tekemiseen.

- KuPS on kokenut, fyysisesti vahva ja kova joukkue. Talven tuloksia ei saa tuijottaa liikaa, koska hallipelit ovat aina erilaisia. Suomen Cupissa me keskitymme omaan peliimme emmekä vastustajiin, kertoo Vuorinen.

VPS avasi cupin vierasvoitolla SJK:sta, mutta pelillisesti esitys jätti parantamisen varaa. Vuorinen haluaakin nähdä kehitystä joukkueen pelissä KuPSia vastaan.

- Emme lähde varsinaisesti muuttamaan mitään, mutta lähdemme parantamaan tiettyjä asioita. SJK-pelissä oli paljon hyviä asioita ja loimme paljon maalipaikkoja.

- Pallollisessa ja pallottomassa pelissä oli kuitenkin paljon asioita, jotka eivät toimineet. Ne ovat yksinkertaisia asioita, jotka pitää saada paremmalle tasolle. On erittäin tärkeää, että kehitymme peli peliltä ja opimme kaikista otteluista.

Vepsulla oli SJK-ottelussa useita poissaoloja. KuPS-peliin saadaan jalkeille hieman laajempi rosteri. Jonas Häkkinen ja Jesper Engström eivät pelanneet Seinäjoella, mutta he ovat todennäköisesti käytettävissä lauantaina. Armeijaa käyvät Samu Alanko ja Aatu Laatikainen ovat myös kokoonpanossa lauantaina.

VPS-KuPS Fennia Arenalla lauantaina kello 17.45. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia