FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.04 // 31.1.2019

​VPS:n Laatikainen varoittaa vastustajasta: "KuPS:n pelin pitäisi olla jo aika valmista"

​VPS:n Laatikainen varoittaa vastustajasta: "KuPS:n pelin pitäisi olla jo aika valmista"

Aatu Laatikainen tuntee KuPS:n hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS saa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan kotiavauksessaan lauantaina vastaansa KuPS:n.

Jani Honkavaaran miehistö on ehtinyt pelaamaan jo kaksi ottelua Cupissa. Kuopiolaiset hävisivät ensimmäisen ottelunsa Ilvestä vastaan lukemin 4-1. Toinen ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen KPV:tä vastaan. Kahden ottelun jälkeen KuPS:lla on siis kasassa yksi piste.

- KuPS:n runko on pysynyt melko samana ja joukkue on jo aika hyvin kasassa. Heidän saamansa tulokset ovat olleet heikkoja. Uskon kuitenkin, että KuPS:n pelin pitäisi olla jo aika valmista, kommentoi VPS:n keskikenttäpelaaja Aatu Laatikainen.

VPS aloitti Cupissa voitokkaasti SJK:n vieraana, mutta Kuopiossa syntynyt ja KuPS:ssa pelannut Laatikainen näkee paljon kehitettävää Vepsun pelissä.

- Kyllä meidän täytyy parantaa omaa peliä tosi paljon. Seinäjoelta saatu tulos oli hyvä, mutta pelimme ei ollut lähelläkään valmista vielä. Sitä ollaan käyty tässä viikolla läpi ja uskon, että se näkyy lauantain pelissä, sanoo Laatikainen.

Armeijan suorittaminen pelaamisen ohella on asettanut erilaisia haasteita Laatikaiselle.

- Viime vuoden lokakuussa menin armeijaan ja ensimmäisinä kuukausina pallon kanssa harjoittelu jäi aika vähäiseksi. Siellä on kuitenkin pystynyt tekemään fysiikkatreeniä todella hyvin.

- Pre-seasonilla olen päässyt käymään treeneissä hyvin. Nyt armeijan suorittaminen alkaa olla jo voiton puolella, kertoo Laatikainen.

VPS-KuPS Fennia Arenalla lauantaina kello 17.45. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.48 // 6.12.2019
vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia