FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 27.1.2019

​Pikkuhuuhkajapari HJK:n voimakaksikkona: "Kemiat kohtaa kentällä"

​Pikkuhuuhkajapari HJK:n voimakaksikkona: "Kemiat kohtaa kentällä"

Sebastian Dahlström on vakiinnuttanut paikkansa HJK:n keskikentällä. Kaan Kairinen uutena miehenä tavoittelee pelipaikkaa maajoukkuekaverinsa rinnalta. (Kuva: Juha Tamminen)

Pikkuhuuhkajissa yhdessä paljon pelanneet Kaan Kairinen ja Sebastian Dahlström muodostavat tuhoduon kaudella 2019 HJK:n keskikentällä.

Dahlström on jo vakiinnuttanut paikkansa Klubissa. Kairinen koettaa uutena miehenä ottaa paikkansa pelaavasta kokoonpanosta. Kairinen odottaa innolla yhteistyötä maajoukkuekaverinsa kanssa.

- Tuttu kaveri 21:stä. Kemiat kohtaa hyvin kentällä, ollaan aika samantyyppisiä pelaajia. Odotan, että tullaan pelaamaan hyvin, jos vain molemmat pysyy ehjänä, Kairinen toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

HJK:ssa Kairinen haluaa päästä nostelemaan pyttyjä.

- Odotan innolla. Uusi ympäristö, kuitenkin tuttu liiga. Suomen mestaruus, Suomen Cupissa pokaali ja totta kai mahdollisimman pitkälle Euroopassa. Ne ovat ne selkeät tavoitteet, Kairinen toteaa.

Henkilökohtaisesti paljon loukkaantumisten kanssa paininut Kairinen toivoo pysyvänsä tulevan kauden terveenä.

- Pysyä kunnossa, että tulisi ehjä kausi. Jos tehojakin tulee, niin mikä ettei.

Sarjajärjestelmäuudistus on otettu HJK:ssa vastaan positiivisin mielin.

- Pelejä on vähän vähemmän, mikä on meille ainakin hyvä, kun tulee pelejä myös cupista ja pelataan Euroopassa myös. Vältetään kuormitusta ja sitä kautta tulevia loukkaantumisia. Positiivinen juttu, Kairinen päättää.


Lähde: Huuhkaja-TV
Lisää uutisia