AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 25.1.2019

Hallitseva mestari avaa cupin - "Olemme riittävän valmiita otteluun"

Hallitseva mestari avaa cupin - "Olemme riittävän valmiita otteluun"

Jose Riveiro vihjaa näyttöpaikasta nuorille. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin hallitseva mestari FC Inter aloittaa cupin osaltaan lauantaina kello 17.45, kun vastaan asettuu IFK Mariehamn.

FC Inter pelasi ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentajan José Riveiron alaisuudessa viime lauantaina, jolloin harjoitusottelussa kaatui SalPa Joona Järvistön maalilla 1-0. Nyt edessä on ensimmäinen virallinen ottelu.

- Vielä tässä vaiheessa joukkueiden kuntopuolessa on eroavaisuuksia, koska toiset joukkueet ovat harjoitelleet pidempään kuin toiset. Me olemme nyt harjoitelleet kolme viikkoa joukkueena ja olemme kyllä riittävän valmiita otteluun, Riveiro kertoo.

Huomisesta ottelusta Interin kokoonpanosta puuttuvat Albion Ademi, Elias Mastokangas, Mika Ojala ja Lassi Viholainen. Sen sijaan SalPa-ottelusta puuttuneet Timo Furuholm ja Aati Marttinen ovat valmennuksen käytettävissä. Lisäksi Interin akatemiapelaajista kokoonpanoon nousevat Mohammed Al Bermanei ja Emil Peltonen.

- Poissaolot eivät tietenkään ole mukava asia, mutta omat juniorimme ovat nyt saaneet näyttöpaikkoja ja jotkut heistä ovat onnistuneet oikein hyvin harjoituksissa. Ehkä nämä poissaolot antavat joillekin heistä ylimääräisiä mahdollisuuksia päästä myös kentälle, Riveiro pohtii.

Javenture-Areenan ovet avataan yleisölle klo 17.00. Hallin sisältä löytyy puffet, jonka tuotot menevät Interin junioreiden hyväksi. Puffetissa on myynnissä myös rajoitettu valikoima Interin fanituotteita sekä mahdollisuus osallistua kausarihaasteeseen.

Javenture-Areenan rajallisen katsomokapasiteetin vuoksi kannattaa sisäänpääsy varmistaa ajoissa ja hankkia liput ennakkoon täältä. Mikäli lippuja jää jäljelle, myydään niitä Javenturen portilla klo 17.00 alkaen.

Suomen Cupin ottelu FC Inter – IFK Mariehamn Javenture-Areenalla lauantaina kello 17.45. Ottelua voi seurata myös kaikkien cupin otteluiden tavoin suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia