AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 23.1.2019

​Hetemaj cup-avauksesta: "Voittamisen kulttuuri aloitetaan näistä peleistä"

​Hetemaj cup-avauksesta: "Voittamisen kulttuuri aloitetaan näistä peleistä"

"Mehu" korostaa cupin pelien merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK avaa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan osaltaan perjantaina Pohjanmaan derbylla VPS:aa vastaan.

Wallsport Areenalla on perjantaina jaossa tärkeitä pisteitä. SJK:n keskikenttämies Mehmet Hetemaj korostaakin sitä, että tosipelit alkavat nyt.

- Meille on tietenkin todella tärkeää päästä jatkoon tästä karsintavaiheesta. Hyvä vastus on heti vastassa ja vieläpä Pohjanmaan derby. Jokainen voitto kasvattaa nyt itseluottamusta ja voittamisen kulttuuri aloitetaan jo näistä peleistä, sanoo Hetemaj.

- Uudessa cup-systeemissä isoin ero viimevuotiseen verrattuna on mielestäni se, että samassa lohkossa on pelkästään Veikkausliigaseuroja. Eli aika nopeasti tulee siinä mielessä tosipelit vastaan, Hetemaj arvioi uutta cup-systeemiä.

Eletään tammikuun loppupuolta ja Hetemaj näkee cupin tärkeänä paitsi itsessään myös ajatellen edessä olevaa Veikkausliigakautta.

- Olemme mielestäni aika hyvässä tilanteessa nyt cupiin lähtiessä. En usko, että yksikään joukkue on vielä täysin valmiina tässä vaiheessa ja kaikilla on kunto vasta menossa parhaaseen suuntaan sekä joukkueet rakentumassa, jatkaa Hetemaj.

- Nämä ovat kuitenkin tärkeitä pelejä yhteispelin ja voittamisen kulttuurin rakentamista varten. Tärkeimmät pelit ovat vasta tulossa ja tavoite on päästä jatkoon.

Ottelu Wallsport Areenalla alkaa perjantaina kello 19.00. Ottelua voi seurata kaikkien cupin otteluiden tavoin suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia