AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 20.1.2019

​Pitkä poissaolo takana – Pelvas palaa täydessä iskussa HJK:n kokoonpanoon

​Pitkä poissaolo takana – Pelvas palaa täydessä iskussa HJK:n kokoonpanoon

Aksu on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa sunnuntaina vuoden ensimmäisessä ottelussaan Skotlannin suurseura Rangersin.

Paluun HJK:n kokoonpanoon ottelussa tekee Akseli Pelvas. Viime toukokuussa PS Kemi-ottelussa loukkaantunut hyökkääjä joutui sivuun koko loppukaudeksi. Nyt "Aksu" on jälleen täydessä iskussa.

– Hienoa tehdä paluu hyvää vastustajaa vastaan. Mielenkiintoinen ottelu on tulossa. Totta kai, vastus on aika kova näin heti alkuun, mutta mikäs siinä. Hyvähän se on aloittaa kovaa vastusta vastaan. Viime pelistä onkin jo aikaa, kertoo Pelvas.

Harjoittelussa on Pelvaksen mukaan näkynyt hyviä merkkejä, mutta täysin valmista Klubin peli ei vielä tammikuussa kuitenkaan ole.

– Hyvä on ollut meno treeneissä. Muutama uusi kaveri tullut vanhojen joukkoon ja varsinkin paljon omia nuoria junnuja on tullut rinkiin. Ihan hyvältä vaikuttaa, ja varmasti kun saamme enemmän pelejä alle, niin yhteispelikin alkaa sujumaan paremmin ja paremmin.

- Sunnuntaina on peli emmekä ole juuri yhdessä pelanneet, mutta en näe mitään syytä, miksei se voisi nytkin jo toimia. Pääsemme toteuttamaan niitä juttuja, joita ollaan treenattu, sanoo Pelvas.

Rangers vs HJK pelataan sunnuntaina 20.1. kello 14.00 alkaen. ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä ilmaiseksi Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia