vko.02 // 20.1.2019

​HJK kärsi niukan tappion Rangersille

HJK sai hyvää kansainvälistä tuntumaa Ibroxilla. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtasi sunnuntaina harjoitusottelussa Skotlannin suurseura Rangersin ja kärsi Ibrox Stadiumilla niukan 2-3-tappion.

Yli 21 000 katsojan edessä pelatun ottelun ensimmäisen tilanteen loi HJK. Lassi Lappalainen ajoi sisään rangaistusalueelle ja laukoi, mutta Wes Foderingham Rangers-maalilla torjui.

Tämän jälkeen parhaat paikat tulivat kotijoukkueelle ja 28. minuutilla Scott Arfield laukoi lukemiksi 1-0. HJK tasoitti kuitenkin käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä, kun Kevin Kouassivi-Benissan pääsi siirtämään takatolpalta tasoituksen. 1-1 jäi myös taukonumeroiksi.

52. minuutilla Rangers siirtyi uudestaan johtoon. Nikola Katic pääsi puskemaan voimalla pallon HJK-maaliin. Johto ei jälleen kestänyt kauaa, sillä vain kaksi minuuttia myöhemmin Lappalainen laukoi lukemiksi 2-2.

Rangers veti kuitenkin pidemmän korren, kun vartti ennen loppua Daniel Candelas katkaisi Maksim Rudakovin heikon vapaapotkun ja pääsi laukomaan loppunumerot 3-2.